Daniela Gyorfi, devastată de durere la opt ani de la moartea mamei sale. Artista le-a arătat fanilor o fotografie emoționantă/ FOTO

Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Instagram

Daniela Gyorfi este îngenunchiată de durere la opt ani după ce mama ei s-a stins din viață. Artista și-a emoționat fanii cu o fotografie cu cea care i-a dat viață.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, însă puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut artista în urmă cu opt ani.

Mai exact, acum opt ani, mama artistei s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Vestea morții a dărâmat-o pe Daniela Gyorfi, care nici în prezent nu a putut să treacă peste această pierdere dureroasă.

Recent, Daniela Gyorfi a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare mama sa împreună cu fiica ei, Maria, atunci când încă era în viață.

 

”8 ani fără tine”, a scris Daniela Gyorfi pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniela Gyorfi (@danielagyorfi)

Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. 

Astfel, pe când colegii și prietenii ei se jucau, Daniela avea grijă de mama ei. Câțiva ani i-a petrecut la căpătâiul mamei sale, prin spitale. 

”Mama a rămas paralizată, iar bunica mea a vrut să o dea la azil, nu a vrut să aibă grijă de ea. A avut accidentul, s-a dus la spital, medicii nu și-au dat interesul și a rămas paralizată femeia. N-am avut bani, erau alte vremuri. Am stat în spital cu mama doi-trei ani de zile”, a povestit Daniela Gyorfi la Antena Stars, în emisiunea Xtra Night Show.


În 2013, mama artistei și-a pierdut viața, după o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni, care produsese metastaze și la ficat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel