Daniela Gyorfi, devastată de durere la 8 ani de la moartea mamei. Care au fost ultimele cuvinte ale femeii

Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Facebook
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Facebook

Daniela Gyorfi a suferit enorm după ce mama ei s-a stins din viață. Vedeta este devastată de durere chiar și la 8 ani distanță de la tragicul eveniment. 

Daniela Gyorfi este mereu plină de energie și veselă, dar puțini oameni știu ce se află în sufletul vedetei. Artista și-a pierdut ambii părinți, iar durerea este de nedescris. Mama artistei s-a stins pe patul de spital în urmă cu 8 ani de zile. 


Mama artistei a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizată. Femeia avea doar 28 de ani și avea să înfrunte nu numai neputința fizică, dar și respingerea proprei mame. În urmă cu ceva timp, Daniela Gyorfi a dezvăluit că bunica a vrut să îi ducă mama la un azil, însă ea s-a împotrivit cu toată ființa și chiar și-a luat angajamentul să o îngrijească pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă era doar un copil și ar fi trebuit să se joacă, vedeta și-a îngrijit mama și a stat mereu alături de ea. 


În ultimii ani din viață, mama vedetei se lupta și cu diabetul. Daniela Gyorfi nu poate uita ultimele cuvinte pe care i le-a spus mama ei înainte de a se stinge din viață. Femeia aștepta cu nerăbdare să fie externată din spital și să se întoarcă acasă. 


”Îmi spunea că „abia aștept Dana să plec, să mă mute, sâmbătă duminică vin acasă, nu mai rezist că uite oameni care mor în fața mea”.
Dimineața următoare când vin am văzut o grămadă de aparate pe ea și mi-au zis că am indus-o într-o comă, că nu mai are de trăit, din prima clipă mi-au zis că nu mai are nimic că moare. A avut diabet, diabetul a ascuns o metastază, când au descoperit i-au făcut o puncție, n-am putut să o deplasez la alta spital, eram... ” a povestit Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii „În Oglindă”. 

 

Daniela Gyorfi nu a apucat să își ducă tatăl pe ultimul drum: „Am primit acasă în cutia poștală o citație”

 

Daniela Gyorfi și-a pierdut și tatăl în anul 2017, dar a aflat de tragicul eveniment doi ani mai târziu prin intermediul unei scrisori. Vedeta regretă și astăzi că nu a avut ocazia să îl conducă pe tatăl ei pe ultimul drum. 

 

„Cea mai mare lovitură pentru mine a fost că acum vreo doi ani de zile, în 2019, am primit acasă în cutia poștală o citație că să mă prezint că am să fac o succesiune a defunctului Gyorfi Ioan Dionisie, care a decedat în 2017”, a povestit Daniela Gyorfi pe Youtube, în emisiunea „În Oglindă”. 


Daniela Gyorfi susține că știa de problemele de sănătate ale tatălui ei, dar ceea ce o doare cel mai tare este că nu a fost anunțată pentru a putea merge la înmormântare. 


”Nu m-au anunțat și n-am înțeles...Am înțeles că era bolnav, dar nu știu cât de bolnav a fost”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel