Daniela Gyorfi, despre relația cu soțul ei: „Dorm cu Maria, nu dorm cu el”

Data publicării:
Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, sursa foto Instagram

Daniela Gyorfi și George Tal trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani, dar se pare că cei doi nu dorm împreună. Care este motivul?

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, Daniela Gyorfi și soțul ei au vorbit deschis despre relația lor. Se pare că cei doi nu se mai înțeleg la fel de bine ca înainte, dar este normal ca după o perioadă de timp să apară și desensiuni. 


Din cauza că George sforăie, Daniela a decis să nu mai doarmă împreună și să doarmă doar cu fiica ei. “Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a declarat Daniela Gyorfi, invitată în emisiunea „La Măruță”. 


Nici Daniela nu este mai ușor de suportat, după spusele soțului ei. Acesta se plânge că artista vorbește prea mult și din cauza asta a fost nevoit să facă implant de păr. 


“Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată, mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată, vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a mărturisit George Tal. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel