Daniela Gyorfi, despre problemele întâmpinate în relația cu George Tal: „Sunt geloasă. A fost o perioadă mai delicată între noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi, sursa instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi, sursa instagram

Daniela Gyorfi a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu George Tal de mai bine de 15 ani.

Daniela Gyorfi tăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani alături de George Tal. Cei doi formează o familie superbă și au împreună o fiică. Cu toate astea, artista a mărturisit că au existat și tensiuni în relația lor. De asemenea, Daniela Gyorfi a recunoscut faptul că este o fire geloasă și posesivă, însă nu îi verifică telefonul lui George Tal, pentru că nu-i place să-l spioneze. 

„În primul rând, nu-mi place să-i verific telefonul, să îl spionez! Din partea mea are libertate și înțelegere, dar recunosc că sunt un pic geloasă. Nu-mi place să fac pe detectivul, consider că într-o relație încrederea este totul”, a spus Daniela Gyorfi într-un interviu pentru VIVA!.

Artista a declarat faptul că în trecut ea și George Tal au trecut și prin momente mai tensionate, însă au reușit să le depășească.

„Trecutul este trecut! Atunci a fost o perioadă mai delicată între noi, dar cred că George a învățat și a ales pe ce drum vrea să meargă. (...) Maria este un copil dorit și clar că ne-a făcut mai responsabili, dar relația noastră a rămas aceeași!”, a continuat ea.

Daniela Gyorfi, momente de groază, după ce i s-a spart implantul mamar

Recent, artista a declarat că a avut parte de un șoc, după ce unul dintre implanturi s-a fisurat. Potrivit spuselor sale, durerile sunt extrem de mari, motiv pentru care va trebui să se opereze cât mai urgent.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat... nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac.

Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită”, a spus Daniela Gyorfi la Vorbește lumea, de pe PRO TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel