Daniela Crudu și-a botezat fetița. Vedeta a făcut primele declarații despre fericitul eveniment: "Am avut emoții"/ FOTO

Daniela Crudu este în culmea fericirii după ce și-a botezat fetița.

Sărbătoare mare în familia Danielei Crudu. Vedeta și-a creștinat astăzi fetița și este în culmea fericirii. Bruneta a făcut și primele declarații cu privire la acest moment important și emoționant din viața sa. 

Daniela Crudu și-a botezat fetița

Tânăra mămică recunoaște că a avut emoții mari, însă acum s-a liniștit și este foarte fericită. Daniela Crudu și fetița ei s-au asortat și au atras toate privirile. Acum, bruneta se pregătește de petrecere, unde vor participa peste 160 de invitați.

"Sunt mult mai liniștită, gata! Au trecut emoțiile. Abia acum a început să plângă că s-a plictisit și e rochia asta incomodă, dar e bine, gata, m-am liniștit. Am avut emoții când a băgat-o în apă.

Sunt pregătită pentru petrecere. Urmează să ne distrăm, să înceapă artiștii să cânte. Va cânta Luis Gabriel, George Talent și Valentino. Vom avea tort ... Așteptăm 160 de invitați.", a spus Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Daniela Crudu nu a alăptat-o pe micuța Daiana Maria

Daniela Crudu a mărturisit că nu a alăptat-o pe fetița ei, deoarece nu a avut lapte.

''Nu alăptez pentru că nu am avut deloc. Doamna doctor a zis să nu ne mai chinuim că îi dădeam sân și nu putea să tragă și nu avea ce. Nu e din cauza implanturilor, că sunt multe fete care au și alăptează. Doar că la mine, nu am avut eu. N-am avut, eu ce să fac?'', a declarat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Astrograma Daianei, fiica Danielei Crudu

Conform specialistului, Daiana s-a născut cu norocul în frunte și va avea parte de un viitor strălucit. 

„Nativii născuți pe data de 1 mai s-au aflat sub o conjuncție Soare-Mercur, deci beneficiem de aspecte foarte frumoase în semnul taurului, având în vedere că și Mercur este retrograd. Este o conjunctură foarte norocoasă, sunt oameni născuți care au o poziție și chiar vor străluci în poziția pe care o vor ocupa și, de asemenea, ei sunt guvernați de planeta Venus, care este foarte bine aspectată în semnul gemenilor, iar planeta Pluto

este în semnul vărsătorului, iar chiar pe data de 1 mai avem și un Pluto retrograd în semnul vărsătorului. Acest lucru înseamnă oameni care au o carismă deosebită, vorbim și despre elemente norocoase în destinul lor și despre un destin favorabil celor care vor ajunge să călătorească foarte mult și vor ajunge să beneficieze de situații norocoase. Este un nativ taur născut sunt o conjunctură norocoasă având în vedere și aspectele astrale, dar este și ajutat în evoluția sa de acest Pluto în mers retrograd chiar pe data de 1 mai și de toată conjunctura benefică, deoarece după această perioadă, pe 15-16 mai Jupiter va intraîn semnul taurului care este și guvernator. Situație care poate duce la o poziție de lider, sunt oameni foarte carismatici și care au un cuvânt de spus și oameni care sunt considerați lideri”, a spus Ana Maria Ticea, conform WOWnews.

„Foarte multă ambiție, foarte multă determinare și foarte multă dorință de a reuși”

Totodată, astrologul susține că cifra 1 o va face pe Daiana o femeie puternică, ambițioasă, determinată, curajoasă și va reuși să facă în viață tot ce își propune.

”Având în vedere că ziua de 1 mai este într-o zi de luni, este vorba și despre lună aici, deci vorbim despre emoții intense și despre o persoană care este emotivă, care simte intuitiv anumite aspecte și o vor ajuta foarte mult emoțiile, deci are nevoie de multă atenție din partea părinților și de foarte multe situații norocoase și inedite, care să-i aducă și această parte emoțională, să poată să-i atragă atenția prin a o încuraja și susține. De asemenea, nativii născuți pe data de 1 sunt oameni care beneficiază de foarte multă susținere, sunt temerari, este cifra 1, este o cifră de foc, așadar foarte multă ambiție, foarte multă determinare și foarte multă dorință de a reuși”, a mai adăugat astrologul, pentru sursa menționată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 aug 2023, 17:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience