Daniela Crudu, schimbare radicală de look: "Zici că ești o cioară vopsită"

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu continuă să își surprindă fanii, dar și pe sora ei, Ana Crudu, care a avut o reacție neașteptă la vederea noului look al surorii sale.

Daniela Crudu este o prezență aparte în showbiz-ul românesc. Fosta asistentă TV este o fire optimistă și dinamică, cu umorul la ea tot timpul. Pe lângă umorul și carisma ei, Daniela Crudu își uimește fanii cu fiecare apariție, care mai de care, mai provocatoare. De data aceasta, Cruduța și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Daniela Crudu a renunțat la culorea părului care a consacrat-o și s-a transformat radical. Fosta asistentă TV s-a făcut blondă, spre uimirea tuturor fanilor, dar și a surorii sale, Ana Crudu, care s-a amuzat copios.  Ei bine, vedeta nu s-a vopsit, ci și-a pus o perucă blondă doar ca să vadă cum îi stă, însă, după reacția ei, nu este prea încântată: "Cum îmi stă blondă? Vreau și eu să fiu blondă, de ce îmi stă urât?", a spus Daniela Crudu pe InstaStory.

Și cum sora Cruduței era prin preajmă, aceasta s-a amuzat copios de noul look al surorii sale, făcând chiar și o glumă pe seama ei: "Groaznic! Zici că ești cioară vopsită", a spus Ana Crudu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel