Daniela Crudu, probleme în sarcină. Cu ce s-a confruntat vedeta în primul trimestru: „Mi-a fost rău de tot. Nici nu am putut să ies din casă”

Data publicării:
Daniela Crudu, foto Instagram
Descriere foto: Daniela Crudu, foto Instagram

Daniela Crudu a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în primul trimestru de sarcină. 

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a luat prin surprindere pe toată lumea. Recent, vedeta a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în primul trimestru de sarcină. Aceasta a mărturisit că s-a confruntat cu greață și vărsături. De asemenea, Daniela Crudu a mărturisit că a avut zile în care nu a putut să iasă din casă din cauza stărilor de rău. 

Daniela Crudu, sarcină cu probleme

 "Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău.(...)", a declarat Daniela Crudu, pentru spynews.ro.

Vedeta este convinsă că va avea un băiețel. 

 "Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie.", a mai spus Daniela Crudu, pentru sursa menționată.

Bianca Drăgușanu vrea să-i nășească bebelușul Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu, una dintre vechile prietene ale brunetei, nu era la curent cu această noutate și a fost de-a dreptul surprinsă, în momentul în care a aflat. Totuși, blondina s-a arătat a fi foarte fericită pentru Cruduța, exprimându-și deja dorința de a fi nașa de botez a bebelușului care urmează să vină pe lume. Entuziasmul vedetei a fost atât de mare, încât a declarat faptul că își dorește să-i scrie imediat Danielei, pentru a afla mai multe informații despre vestea cea mare.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (n.r. râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

 

Nea Mărin nu vrea să fie naș


Pe de altă parte, Nea Mărin, care i-a fost coleg în mai multe producții TV, spune că nu ar vrea ca el să fie nașul, nominalizând-o pe Bianca Drăgușanu ca cel mai bun candidat pentru acest rol. 

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta. (...) Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a declarat Nea Mărin pentru Ego.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel