Daniela Crudu, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat bruneta

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu face furori cu fiecare apariție. Bruneta știe cum să stârnească imaginația bărbaților și invidia femeilor, iar ultima ipostază în care s-a fotografiat a încins internetul.

Daniela Crudu este una dintre cele mai provocatoare apariții. Fosta asistentă TV știe cum să-și pună în evidență formele apetisante dorite de mulți bărbați. Asta s-a întâmplat și recent, când bruneta a arătat încă o dată cât este de dezinhibată, dar și că are cu ce se lăuda, că nu degeaba a trecut de nenumărate ori pragul medicului estetician.

Daniela Crudu, cu sânii goi la vedere

Daniela Crudu ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei sexy și lipsite de inhibiții, parcă desprinse din filmele pentru adulți. Aceasta a realizat recent o ședință foto interzisă minorilor și cardiacilor. Îmbrăcată doar într-o rochie neagră de plasă, bruneta a lăsat la vedere bustul generos, în toată splendoarea lui. Fosta asistentă TV și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei aurii de dimensiuni mari, dar și cu o superbă pereche de sandale.

Și pentru ca acest cadru să fie perfect, Daniela Crudu s-a fotografiat lângă mai multe bijuterii pe patru roți, punând și mai mult bărbații pe jar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel