Daniela Crudu, mai provocatoare ca niciodată. Cum s-a fotografiat bruneta

Daniela Crudu face furori cu fiecare apariție. Bruneta știe cum să stârnească imaginația bărbaților și invidia femeilor, iar ultima ipostază în care s-a fotografiat a încins internetul.

Daniela Crudu este una dintre cele mai provocatoare apariții. Fosta asistentă TV știe cum să-și pună în evidență formele apetisante dorite de mulți bărbați. Asta s-a întâmplat și recent, când bruneta a arătat încă o dată cât este de dezinhibată, dar și că are cu ce se lăuda, că nu degeaba a trecut de nenumărate ori pragul medicului estetician.

Daniela Crudu, cu sânii goi la vedere

Daniela Crudu ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei sexy și lipsite de inhibiții, parcă desprinse din filmele pentru adulți. Aceasta a realizat recent o ședință foto interzisă minorilor și cardiacilor. Îmbrăcată doar într-o rochie neagră de plasă, bruneta a lăsat la vedere bustul generos, în toată splendoarea lui. Fosta asistentă TV și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei aurii de dimensiuni mari, dar și cu o superbă pereche de sandale.

Și pentru ca acest cadru să fie perfect, Daniela Crudu s-a fotografiat lângă mai multe bijuterii pe patru roți, punând și mai mult bărbații pe jar.

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 dec, 07:53 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play