Daniela Crudu, incendiar de sexy. În ce ipostaze s-a fotografiat bruneta

Data actualizării: | Data publicării:

Daniela Crudu știe cum să fie în centrul atenției. Fosta asistentă TV s-a fotografiat aproape goală și a încins imaginația masculilor.

Daniela Crudu s-a fotografiat, fără inhibiții, într-o ipostază parcă desprinsă din filmele pentru adulți. Și de această dată, bruneta a reușit să arunce internetul în aer cu ultima sa fotografie pe care a făcut-o publică. Tunată din cap până în picioare, dar și o fană a fotografiilor extrem de sexy, Daniela Crudu le-a arătat tot ce are mai scump: un trup perfect, ca tras prin inel.

Daniela Crudu, goală pe internet

Fosta asistentă TV s-a fotografiat în oglindă, într-o lenjerie intimă minusculă, care i-a lăsat la vedere corpul de zeiță, dar și sânii în toată splendoarea lor. Și cum asta nu a fost suficient, Cruduța a tras de marginea bikinilor pentru a face și mai mult bărbații să înroșească butonul de like.

Așa cum era de așteptat, cei care o urmăresc în mediul online au fost mai mult decât încântați de priveliștea pe care le-a oferit-o bruneta. Nu este pentru prima dată când Cruduța ne arată ce are mai de preț, dar de fiecare dată, fanii sunt la fel de încântați. Ce-i drept, sânii uriași, talia de viespe și picioarele lungi sunt visul oricări femei, pentru a avea un trup de invidiat, dar și a oricăui bărbat, ce își dorește să aibă alături femeia fatală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel