Daniela Crudu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat bruneta: „Sunt fericită”

Data publicării:
Daniela Crusu, sursa instagram
Descriere foto: Daniela Crusu, sursa instagram

Când vine vorba de intervenții estetice, Daniela Crudu nu se poate opri și  ajunge din nou pe mâna medicilor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Crudu este adepta operațiilor estetice. Focoasa brunetă vrea ca tot timpul să arate perfect, motiv pentru care trece des pragul medicilor esteticieni. Recent, fosta asistentă TV  a ajuns din nou pe mâna medicilor din cauza faptului că era nemulțumită de stratul de grăsime de pe copse, iar liposucția ar fi fost singura ei soluție, după ce antrenamentele de la sala de fitness nu ar fi dat rezultate.

Imediat după ce a ieșit din operație, Daniela Crudu a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii ei pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că se simte foarte bine și este foarte încântată de rezultat.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (...) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, a spus Daniela Crudu pe InstaStories.

De asemenea, Cruduța a menționat faptul că intervenția a fost una ușoară, fiind vorba doar de un strat de grăsime.

„Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, le-a explicat bruneta fanilor.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel