Daniela Crudu aruncă bomba. Ce a declarat fosta iubită despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău: "Spun cu mâna pe inimă"

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Crudu, sursa instagram
Descriere foto: Daniela Crudu, sursa instagram

Daniela Crudu a spus adevărul despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău, fostul ei iubit.

 Puțini sunt cei care știu că Daniela Crudu și Gabi Bădălău au avut o relație de scurtă durată, timp în care au mers împreună în vacanțe, însă nu au vrut să facă public această relație și au ținut totul departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, acum Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, care nu pare să se termine prea curând.

Recent, Claudia Pătrășcanu i-a adus lui Gabi Bădălău grave acuzații. Aceasta a mărturisit că fostul ei soț ar avea altă orientare sexuală. Mai mult decât atât, artista a precizat că acesta i-ar fi lăsat pe copii minori să vadă lucruri perverse petrecute în casa lor.

”Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Daniela Crudu aruncă Bomba despre orientarea sexuală a lui Gabi Bădălău!

Invitată în platoul X-tra Night Show, Daniela Crudu a spus tot ce știe despre Gabi Bădălău, fostul ei iubit.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus”, a spus clar și răspicat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel