Daniela Crudu, apariție de infarct. Focoasa brunetă și-a scos silicoanele la înaintare/ FOTO

Data publicării:

Daniela Crudu și-a lăsat fanii cu gura căscată. Bruneta s-a afișat în cel mai decoltat maieuț.

Daniela Crudu s-a făcut remarcată în showbiz prin orginalitatea ei și prin stilul nebunatic pe care l-a adoptat de-a lungul anilor. Toată lumea o cunoaște ca fiind o persoană glumeață cu o personalitate vulcanică, dar mai ales pentru aparițiile sale provocatoare, spre deliciul masculilor. Deși în ultima perioadă s-a ferit de lumina reflectoarelor, fosta asistentă TV postează regulat pe contul personal de Instagram fotografii cu ea îmbrăcată sumar. Lipsită de inhibiții, focoasa brunetă nu se sfiește să le arate fanilor ipostaze sexy cu ea. 

Recent, Daniela Crudu și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce s-a afișat într-un maieuț, care i-a lăsat silicoanele la vedere. 

Nu mai este un secret pentru nimeni că Daniela Crudu este adepta operațiilor estetice, reușind de fiecare dată să impresioneze cu schimbările pe care și le-a făcut. Dar cum nimic nu este de ajuns pentru vedetă, aceasta a apelat din nou la medicul estetician pentru a-și mări din nou silicoanele. Și de data aceasta, intervenția a fost una reușită, motiv pentru care Daniela Crudu nu ezită să le arăte și fanilor cum arată noul ei bust.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel