Daniela Condurache, motivul pentru care nu are copii. Este cel mai mare regret al artistei: „Mi-am dorit enorm să ...”

Data publicării:
Sursa foto: Daniela Condurache, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Daniela Condurache, captură TV/ Kanal D

Daniela Condurache a dezvăluit motivul pentru care nu a făcut copii.

Daniela Condurache este o îndăgită interpretă de muzică populară. Artista a cucerit de mulți ani publicul din România, la care se adaugă, negreșit, romanii din diaspora, pe care solista de muzică populară i-a bucurat de nenumărate ori cu melodiile născute în nordul Moldovei, pe meleagurile Botoșanilor.

Daniela Condurache, motivul pentru care nu are copii

Deși este iubită de sute de români, artista recunoaște cu nu este pe deplin împlinită și trăiește cu un mare regret. Daniela Condurache suferă pentru faptul că nu are copii. Într-un interviu recent, vedeta a povestit pe larg despre motivul real pentru care nu a făcut copii.

Interpreta de muzică populară a recunoscut că a pus cariera pe primul loc și și-a neglijat destul de mult familia. 

„Nu am făcut pentru că am fost prea mult plecată pe drumuri şi, când a fost vremea, am spus că anul acesta mai scot un album, anul următor mai înregistrez ceva. Era extrem de greu. Trimiteam la comisie 15-20 de cântece şi erau alese numai trei. Nu ca astăzi, când plăteşte oricine şi se vede la televizor. Treceam prin selecţii severe.

Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aş investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aş fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult.”, a spus Daniela Condurache, potrivit taifasuri.ro.

Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache

Daniela Condurache  a fost căsătorită timp de 16 ani cu  Constantin Mândrișteanu, unul dintre cei mai talentați trompetiști din România. Cei doi s-au cunoscut la școală, când artista avea doar șase ani. 

 "Prima dragoste a fost la șase ani, când eram preșcolari, am fost colegi. E vorba despre Constantin Mândrișteanu, căruia i-am devenit soție. Eram colegi și aveam afinități unul față de altul. Ne-am regăsit după mulți ani la Orchestra Rapsozii Botoșanilor. Bucuria de a ne revedea după atâta timp a fost reciprocă, ne-am redescoperit unul pe celălalt. El avea atunci altă prietenă, eu alt prieten. Fiind împreuna în fiecare zi, în turnee, ne-am apropiat.”, a marturisit Daniela Condurache, potrivit starpopular.ro.

„Am reuşit s-o salvez pe mama de vreo trei ori”

Marea artistă a dezvăluit și care sunt cele mai frumoase amintiri din viața ei, dar și cum a reușit să-și salveze mama de trei ori.

„ Legat de meserie, mi s-a părut o comparaţie uluitoare cea a unor intelectuali din Râmnicu Vâlcea. Era exact în anul cu eclipsa de soare. Am ajuns la o familie, cunoştinţă a unei prietene de la Suceava. Când am intrat au spus aşa: „Două lucruri nu credeam că ni se vor întâmpla în această viaţă. Să mergem la Mormântul Sfânt şi să ne intre în casă Daniela Condurache”. Vă daţi seama ce fel de comparaţie dumnezeiască a fost pentru mine şi preţ de trei minute am plâns toţi. Am fost extrem de impresionată de această comparaţie. Aveau toate discurile mele de vinil. Apoi, în plan personal, mama a fost extrem de bolnavă în ultimii ani de viaţă şi a făcut mai multe accidente vasculare. Până când am pierdut-o am reuşit s-o salvez de vreo trei ori, ducând-o la Iaşi, la spital. Consider că a fost o putere dumnezeiască pentru a-i mai lungi zilele.”, a declarat artista pentru taifasuri.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel