Daniel Trifu se căsătorește cu o domnișoară din Botoșani. Când are loc nunta?

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Trifu, arhivă personală
Descriere foto: Daniel Trifu, arhivă personală

Cântărețul de muzică populară a renunțat la burlăcie

A renunţat la preoţie de dragul muzicii! Daniel Trifu este unul dintre cele mai iubite personaje din showbizul românesc. Povestea lui incredibilă a cucerit o țară întreagă. 

Deși, viața personală o ținea departe de ochii lumii, acesta a decis să vorbească, pentru prima dată, despre relația pe care o are cu o domnișoară, din Botoșani! 

Invitat la emisiunea ”Teo Show”, vedeta a dezvăluit că, după 10 ani de burlăcie, în sfârșit dragostea și-a făcut loc în inima și în viața lui. 

”Draga mea, este pentru prima dată, cred că după 10 ani, când resimt acest sentiment. M-am îndrăgostit! După atâta timp, Dumnezeu mi-a dăruit fata pe care am visat-o toată viața mea”.

O cheamă Emanuela și este din Botoșani. Vedeta spune că o alintă sub numele de ”EMA”, și că este persoana care a ajuns la sufletul lui, așa cum își dorea din totdeauna.  Povestea de dragoste a celor doi a început de acum 3 ani de zile, când Daniel Trifu și-a cunoscut sufletul pereche prin intermediul surorii Emei. 

”Toată povestea cu cererea a fost în perioada pandemiei. Intrând în pandemie am început să facem lucruri împreună. Însă, înainte de toate, să vă povestesc cum am cunoscut-o pe iubita mea. Am cunoscut-o prin intermediul surorii ei. Sora ei făcea practică în televiziune. Când m-am întâlnit cu ea, mi-a luat pălăria de pe cap și a pus-o pe capul ei. Moment în care a spus: ”Ce frumos îmi stă. Mi-ar plăcea să am eu pălăria asta”. Eu atunci am rămas tulburat. Pentru prima oară am crezut că este directoarea televiziunii, la cum arăta. Și atunci i-am spus: Stimată domnișoară, această pălărie este ca o fetiță pentru mine, dacă o vrei, trebuie să vii acasă la mine ca să o iei”, a spus Daniel Trifu. 

Însă, povestea nu se încheie aici. Daniel Trifu a povestit că, în urma conversației pe care a avut-o cu sora iubitei lui, acesta a intrat pe pagina de facebook, să vadă din ce familie se trage sau cine este. Moment în care a văzut-o pe Ema, actuala lui iubită. 

”De atunci de când am întâlnit-o pe sora Emei, am început să deschid facebook-ul, să văd cine este această domnișoară. Abia atunci când am deschis facebook-ul am văzut-o pe Ema, moment în care s-a întâmplat ceva acolo, în interiorul meu.Când am contactat-o pe Ema, pe facebook, m-a luat foarte serios, întrebându-mă cine sunt și ce vreau. Ei bine atunci i-am explicat toată întâmplarea cu sora ei. Și așa, am fost nevoit să mă duc până la Botoșani ca să  mă întâlnesc cu fata și să o cer de la mama ei”, a mai adăugat Daniel Trifu, potrivit KanalD. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel