Daniel Pavel, din culisele Survivor România: Așa ceva am văzut doar în grupurile media internaționale

Daniel Pavel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Daniel Pavel, sursa foto Instagram

Daniel Pavel, după cum bine știți deja, este noul prezentator Survivor România. A lăsat Viena pentru Republica Dominicană în schimbul unui show care schimbă vieți.

Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor România a vorbit despre ce vom vedea, la Kanal D, în perioada următoare. Survivor România poate fi urmărit săptămânal, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Jurnaliștii DC News l-au întrebat pe Daniel Pavel despre culisele emisiunii. 

„În ceea ce privește culisele show-ului, la Kanal D, pot să vă spun că avem o comunicare completă, 360 grade, cum eu unul, am văzut doar în grupurile media internaționale. La filmări, din punctul de vedere al prezentatorului show-ului, totul funcționează ca un mecanism complex, în condiții de non-studio: outdoor. Oamenii de producție, tehnică de filmare, concurenții -  cu toții sunt conectați sută la sută, dar și supuși intemperiilor unei naturi magnifice, însă și foarte imprevizibile. Memorabil găsesc, de fiecare dată - iarăși merg spre concurenți, nici nu ai cum altfel, ei au scena! - maniera în care ambele echipe au câte un strigăt de luptă specific, pentru momentele de îmbărbătare.  Pasiunea cu care se interpretează aceste cântece și strigăte de luptă de către oameni care în urmă cu nici două săptămâni se cunoșteau prea puțin sau deloc, este pentru mine un motiv în plus de a-i admira. Coeziunea și echilibrul dintre fete și băieți sunt formidabile. Privești și te simți transportat într-o lume de eroi demult apusă”, a declarat Daniel Pavel pentru DC News. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 21 ian 2021, 21:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience