Daniel Pavel, anunț despre Survivor: „Noi ne-am gândit la acest moment. Este oficial”

Data publicării:

Noul sezon SURVIVOR ROMÂNIA 2023 se apropie, cu fiecare zi, de un nou început spectaculos. Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon de probe complicate, adrenalină și emoții.

Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți, de noua realitate la care vor învăța să se adapteze, de trei ori pe săptămână și în acest sezon: în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30. 

Odată cu acest anunț, Daniel Pavel le transmite tuturor celor de acasă: ”Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor... pregătiți?”
12 faimoși spectaculoși... față în față cu 12 războinici însetați de glorie! Unul singur va ajunge până la final. Cine? Vom vedea într-un sezon care nu poate fi ratat. 

 

Cine sunt vedetele care participă la Survivor România 2023

 

Show-ul în care limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite. Emisiunea pe care românii o așteaptă și o trăiesc cu sufletul la gură cu fiecare ediție. Formatul internațional care le arată celor de acasă ce înseamnă să lași în urmă confortul de acasă și să te adaptezi la o viață la care nici nu te gândeai. Daniel Pavel i-a prezentat pe cei 12 FAIMOȘI ai noului sezon


Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.


După anunțarea casting-ului tribului Faimoșilor, Marcel Radu, Head of Talent Management and Scouting PRO TV declară: ”Survivor este cel mai complex reality show TV din piața media din lume, iar casting-ul este una dintre cele mai importante componente. PRO TV își dorește să aducă în fața telespectatorilor caractere autentice, astfel încât fiecare dintre noi să se poată regăsi în această experiență minunată. De-a lungul celor 8 luni de casting au fost provocări numeroase, ultima fiind chiar alegerea finală a panel-ului pe care l-am prezentat aseară deoarece fiecare concurent trebuia să fie atât apt fizic și psihic, cât și relevant ș reprezentativ pentru publicul care trăiește la intensitate maximă acest show. Am discutat cu peste 150 de vedete, și sunt convins că am găsit cea mai bună variantă în contextul dat. Eu sunt îndrăgostit de acest format și îi admir pe toți cei care acceptă o astfel de provocare. Totul este 100% real, iar concurenții au parte de condiții la care nici nu s-ar fi putut gândi. Sunt extrem de încântat de casting-ul final și vreau să le mulțumesc tuturor că au acceptat să facă parte din frumoasa aventură SURVIVOR ROMÂNIA!”

Show-ul fenomen este tot mai aproape de revenire! Până atunci, puteți urmări cele mai noi imagini pe paginile de social media SURVIVOR ROMÂNIA!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel