Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Anunțul a fost făcut de către verișoara pilotului

Data publicării:
Daniel Onoriu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu, sursa foto Facebook

Astăzi, Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Anunțul a fost făcut de verișoara lui, Rebeca Onoriu.

Rebeca Onoriu, verișoara pilotului Daniel Onoriu, a făcut anunțul mult așteptat. Din fericire, starea de sănătate a pilotului este mai bună și astăzi, acesta s-a trezit din comă. Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

 

În urmă cu câteva minute, verișoara pilotului de curse a anunțat pe rețelele de socializare că Daniel Onoriu s-a trezit din comă. 

„MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Mulțumim lui Dumnezeu”, a fost mesajul scris de Rebeca Onoriu pe pagina ei de Facebook

 

 

Soția lui Daniel Onoriu îi aduce acuzații grave medicului din Turcia

 

 

Soția lui Daniel Onoriu îi aduce acuzații grave medicului din Turcia care s-a ocupat de operația de micșorare a stomacului, pe care îl numește „criminal” și despre care spune că nu ar trebui să mai poată profesa vreodată. 


„Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic.


După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă. I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a declarat Isabela Onoriu în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel