Daniel Onoriu, primele declarații după ce a aflat că fosta soție, Isabela, și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat: „Săracul, este o victimă”

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu a făcut primele declarații după ce a aflat că fosta soție, Isabela, ar fi într-o nouă relație. 

Scandalul dintre Daniel Onoriu și Isabela, fosta sa soție, pare că nu se mai termină. Cei doi au ajuns la divorț, după 6 ani de căsnicie. Totul a început după ce fostul pilot de curse a trecut prin momente cumplite, în urma unei operații de micșorare a stomacului. 

Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să degenereze atât de mult între cei doi. Isabela, fost soție a lui Daniel Onoriu, a ajuns să se teme pentru viața ei, cerând astfel ordin de protecție împotriva fostului soț. 

Daniel Onoriu, primele declarații după ce a aflat că fosta soție, Isabela, și-ar fi găsit fericirea în brațele unui alt bărbat

Recent, Daniel Onoriu a reacționat, după ce ar fi aflat că fosta sa soție și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. 

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri. Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani? Ea dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și

un băiat cu bani, dar am avut ghinionul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat.(...) Uite că eu trăiesc și în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat. În loc să mă îngrijească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda. Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească ”,  a spus Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Daniel Onoriu ar fi aflat identitatea noului iubit al Isabelei

Daniel Onoriu susține că a aflat deja cine este noul partener al Isabelei, fostei sale soții. Totodată, fostul pilot de curse este de părere că respectivul, pe nume Andrei, ar fi o nouă „victimă” a femeii. 

„Ce părere? Are o față de copil din ăsta care a făcut bani din calculatoare. Bravo lui, felicitări lui. Pentru mine, săracul este o victimă de-a Isabelei. Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el? Nu știu cât o să stea cu băiatul acesta, poate să și mărite, dar vreau să îl anunț public pe băiatul acesta, Andrei îl cheamă…Săracul este o victimă a unei femei care pare inocentă la prima vedere, dar ea este, de fapt, un diavol”,  a mai spus Daniel Onoriu.

Isabela Onoriu, pretenții financiare uriașe, după divorț

Rebecca Onoriu a declarat că toată familia este foarte dezamăgită de atitudinea pe care o are Isabela în ultima perioadă, care încearcă cu orice preț să profite de situația în care se află pilotul de curse. Aceasta spune că fosta soție și-a exprimat deja pretențiile materiale, pe care le vrea în urma căsniciei de 6 ani de zile pe care a avut-o cu Daniel Onoriu. 

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru click.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel