Daniel Onoriu a plecat în prima vacanță, după ce a ieșit din spital. Ce destinație a ales fostul pilot de curse

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Instagram

Daniel Onoriu a ales să petreacă clipe de neuitat alături de familia sa, la malul mării.

Daniel Onoriu a plecat în prima vacanță de când a suferit accidentul groaznic, în urma căruia a stat 55 de zile în comă. Fostul pilot de curse a ales, împreună cu soția sa, dar și câțiva alți membri ai familiei, să petreacă câteva clipe de neuitat în Egipt, aceasta fiind și o locație recomandată de doctori, care susțin că prin înot Daniel Onoriu își va putea reface ușor musculatura atrofiată.

„A stat 55 de zile în comă, vă dați seama, și mușchii i s-au atrofiat. Se întoarce vineri, e plecat cu toată familia Onoriu. Toți suntem alături de el, și sperăm să se recupereze cât mai repede. Este și fratele meu acolo și soția lui Daniel!” , a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Daniel Onoriu trece printr-un amplu proces de recuperare

Daniel Onoriu a petrecut, în total, 105 zile în spital, dintre care 55 a stat în comă. Acesta a fost supus în 2021 unei operații de micșorare a stomacului, în urma căreia a ajuns în stare foarte gravă la spital. Pilotul spune că recuperarea este una foarte grea, însă zilnic face demersuri pentru a fi mai bine.

„E un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a declarat Daniel Onoriu, pentru sursa citată.

Fostul pilot de curse a dat clinica din Turcia în judecată

Înainte de a pleca însă în vacanță, Daniel Onoriu a dat în judecată clinica care i-a schimbat complet viața. Familia acestuia este conștientă de faptul că nu va fi un proces ușor, dar au răbdare. De asemenea, ei urmează să ceară și daune.

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel