Daniel Onoriu a fost externat din spital. Primele declarații: Am să fiu șofer în slujba Domnului

Data publicării:
Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook

Daniel Onoriu a vorbit despre starea sa de sănătate.

Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

Daniel Onoriu s-a trezit din comă, în urmă cu o lună. Acesta a mai rămas în spital o perioadă, iar acum este acasă, alături de familia sa.


„Sunt acasă, în sânul familiei! Înconjurat doar de persoanele dragi sufletului meu. Cum să mă simt? Minunat! Din păcate, unele familii sunt despărțite în acest moment. Fugite din sânul familiei, prin alte țări, din cauza războiului, și asta e tare dureros. E minunat să ai familie și, mai ales, parte de ea”, a declarat Daniel Onoriu pentru Click. 

Acesta are în față o perioadă lungă de recuperare. 

„Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a mai spus pilotul de curse. 


Pilotul de curse nu are de gând să mai profeseze și spune că va privi cursele de pe margine, din public. 

„Pe pistă, nici vorbă! Doar spectator! Am pus casca în cui, de acum am să șofez în cea mai frumoasă cursă a vieții mele! Am să fiu șofer în slujba Domnului, am să călătoresc și am să caut să fiu fericit alături de familia mea! În slujbe de evanghelizare, în vacanțe! Asta e “pista” dorințelor mele!”, a explicat acesta, pentru sursa citată. 

„Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat”. Daniel Onoriu, primele declarații după ce s-a trezit din comă: E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi


„Acum sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult', a spus el pentru FANATIK.


Ce își amintește despre cele 55 de zile de comă


'Cât am fost în comă, nu am visat absolut nimic. E ca și când m-am culcat aseară și m-am trezit azi. Recuperarea medicală va dura vreo două săptămâni. Fac piscină, fac fizioterapie de două ori pe zi. Nu am poftă de mâncare, nu mi-e nici foame, asta mă miră', a mai spus el pentru sursa citată.

"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse”


Mătușa pilotului de curse a declarat că în tot acest timp, fiica lui s-a botezat, iar mama lui a ținut post 20 de zile. Mai mult decât atât, toată familia și prietenii s-au rugat pentru Daniel Onoriu.


"Medicii nu ne dădeau prea multe șanse, erau rezervați, dar am mers înainte cu post și rugăciune. În tot acest timp, fiica lui s-a botezat, s-a pocăit, l-a ales pe Dumnezeu, mama lui a ținut post 20 de zile.Le mulțumesc tuturor medicilor care au avut grijă de el, în special domnului Streinu Cercel, doamnei doctor Grințescu, dar și tuturor medicilor de la ati și care s-au interesat de starea de sănătate a lui Daniel. Deși starea lui Daniel a fost una gravă, nu au zis nicio secundă că nu se mai poate. După ce au primit diagnosticul, s-au luptat pentru viața lui. Îi introduceau câte nouă antibiotice”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru SpectacolaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel