Daniel Onoriu, decizie RADICALĂ. Fostul pilot de curse îi dă în judecată pe medicii turci: „Avocații au introdus plângere la Parchet!”

Data publicării:
Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Daniel Onoriu, foto Facebook

Daniel Onoriu a decis să îi dea în judecată pe medicii de la clinica din Turcia. 

Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Acum, Daniel Onoriu este decis să îi dea în judecată pe medicii din Turcia. 

„Procesul nu va fi unul ușor”

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează!

Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, ne-a declarat Izabela Onoriu, soția pilotulu pentru Click!

„Era măcelărit de medicul din Turcia”

„Era măcelărit de medicul din Turcia, aşa s-au exprimat doctorii când l-au deschis pe burtă. Au făcut tot ce e omeneşte posibil să-l ţină în viaţă până acum. În Turcia, i-au atins o venă principală la pancreas care a sângerat încontinuu. Am discutat chiar cu medicul care l-a operat in Turcia, e clinica lui Tuncay Ozturk, la clinica lui am fost. Ne-au sunat cu o zi înainte că vine în Bucureşti chiar medicul turc care o să-l opereze. Am fost, am discutat, ne-au dat garanţii că are zeci de operaţii bariatrice la activ”, a povestit la acel moment disperată soţia lui Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu: "Au vrut să-mi ia banii!"

Daniel Onoriu consideră că medicii care l-au operat, inițial, au realizat că el ar avea o problemă de sănătate, dar au recurs oricum la intervenția chirurgicală doar din dorința de a-i lua banii.

„Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”,a declarat Daniel Onoriu, la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel