Daniel Iordăchioae, sfâșiat de durere: "Pace si liniste, boierul meu"

Data publicării:
Daniel Iordăchioae, facebook
Descriere foto: Daniel Iordăchioae, facebook

Daniel Iordăchioae trece prin momente cumplite, după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața lui s-a stins din viață.

Doliu în familia lui Daniel Iorăchioae! Artistul trece prin momente teribile, după ce tatăl său s-a stins din viață. Cântărețul a postat pe o reţea de socializare un mesaj cutremurător prin care îi anunţă pe prietenii săi virtuali că părintele său şi-a dat ultima suflare, chiar la scurt timp după ce artistul postase o poezie pentru acesta.

"Speranța care ucide / De mult prea multe zile dă să "plece"./Speranța noastră, însă, nu îl lasă.../El, nu mai știu dacă mai vrea să spere, /Dar noi îl așteptăm acasă!/ Însă mă dor ficații și-mi ard ochii,/ Mă prăbușesc pe zi ce trece-n noapte.../Iară atunci când se va-ntoarce-acasă,/Speranța mea mă va fi dus la moarte. La jumătate de oră după această postare, tatăl meu s-a stins...Pace și liniste, Boierul meu!", a fost mesajul dureros scris de artistul Daniel Iordăchioae pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce Daniel Iordăchioae a făcut anunțul dureros, sute de fani i-au transmis mesaje de regret și susținere: "Condoleanțe, Daniel! Dumnezeu să-l țină în paza lui și ție să îți dea toată puterea din lume să poți să duci durerea / Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar ție să-ți dea putere să treci cu bine peste această durere!/ Odihnă și lumină veșnică", au fost câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise de fani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel