Daniel Frunzăreanu, infectat cu SARS-CoV-2. Dezvaluiri în exclusivitate

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Frunzăreanu, foto instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniel Frunzăreanu, foto instagram

 Daniel Frunzăreanu a vorbit la  Interviurile Spectacola despre starea lui de sănătate

Daniel Frunzăreanu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară de la noi, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, că este infectat cu virusul SARS-Cov2.

”Momentan sunt bine, am avut simptome de răceală ușoară și am spus să stau acasă, fiind un cetățean responsabil. Din nefericire a ieșit pozitiv, dar sunt bine, acum.”

Întrebat cum  s-a întâmplat de s-a infectat de COVID-19, câtărețul a răspuns:

”Fiind toată ziua la serviciu, plecat și prin vacanță cu familia, în Bucovina, acolo unde, fără să vrei intracționezi direct sau indirect cu diverși oameni, ne-am protejat, am purtat mască, dar nu poți să fii un robot sută la sută. Cât de mult te protejezi și ai o responsabilitate mare față de săntatea ta, nu reușești să menții această protecție pe o linie standard.  Soția mea a avut primele simptome, a avut febră musculară, iar după fetița mea a făcut febră. Am fost la medic, și acum suntem cu toții bine. Acum încă suntem în izolare, în fiecare zi suntem monitorizați, și prietenii ne ajută cu aprovizionare”.

”Perioada aceasta mi-a prins foarte bine, deoarce am scris câteva melodii noi, m-am odihnit și chiar m-a făcut să stau mai mult lângă fetiță, practic acest virus m-a adus acasă”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel