Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

Data publicării:
Daniel Craig, captura foto Youtube/ Saturday Night Live
Descriere foto: Daniel Craig, captura foto Youtube/ Saturday Night Live

Daniel Craig a fost recompensat miercuri cu o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, cu câteva zile înainte de premiera în Statele Unite a ultimului film în care actorul britanic îl interpretează pe James Bond. 

''No Time to Die'' marchează cea de-a cincea şi totodată ultima apariţie a lui Daniel Craig în rolul agentul secret britanic, personaj pe care l-a interpretat de-a lungul a 15 ani.

Steaua dedicată actorului, cea de-a 2.704-a de pe Walk of Fame, va fi amplasată la numărul 7007 de pe Hollywood Boulevard, aluzie la celebrul nume de cod 007 din franciza "James Bond", lângă distincţia similară dedicată actorului Roger Moore, care a interpretat acest rol în şapte filme, în perioada 1973-1985.

''Este o onoare absolută să calce toată lumea din Hollywood peste tine'', a spus Craig. ''Faptul că sunt pe acest trotuar, înconjurat de toate aceste legende, mă face să fiu un om foarte, foarte, foarte fericit'', a spus actorul.

Producătorii francizei "James Bond", Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, alături de Rami Malek, care interpretează personajul negativ Safin în ''No Time to Die'', au fost de asemenea prezenţi la ceremonia de dezvelire a stelei.

Rami Malek l-a caracterizat pe Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, ca fiind ''de modă veche şi stilat''. ''Aştept cu nerăbdare să văd care va următorul pas (în cariera ta)'', a adăugat actorul american de origine egipteană.

După ce premiera peliculei a fost amânată de trei ori din cauza pandemiei de coronavirus, ''No Time to Die'' a înregistrat încasări record de 121 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii după lansarea sa oficială din Marea Britanie şi în câteva pieţe internaţionale, notează Agerpres. 

Următorul rol interpretat de Daniel Craig va fi Macbeth, din celebra piesă a lui Shakespeare, într-un spectacol montat pe Broadway, în martie anul viitor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel