Daniel Buzdugan, SPERIAT de Andreea Marin: Dacă ea își dădea seama că eu nu am învățat chestiile alea, făcea urât

Data publicării:
Daniel Buzdugan, Andreea Marin. Colaj Foto Instagram /, captură video YouTube
Descriere foto: Daniel Buzdugan, Andreea Marin. Colaj Foto Instagram /, captură video YouTube

Daniel Buzdugan a vorbit despre perioada în care a lucrat alături de Andreea Marin.

Daniel Buzdugan a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a povestit despre colaborarea pe care a avut-o cu Andreea Marin, la începutul anilor 90. 

La începutul carierei sale, Daniel Buzdugan a lucrat alături de Andreea Marin, la TVR Iași, la o emisiune pentru copii. Prezentatorul Tv spune despre Andreea Marin că este un adevărat profesionist în televiziune și că, deși sunt firi diferite, e încântat de faptul că a lucrat alături de ea. La acea vreme, Buzdugan încălca regulile impuse de zâna surprizelor și încerca să facă lucrurile în felul său, dar cu teamă că aceasta va reacționa urât. 


„În momentul ăla, era una dintre cele mai frumoase femei din România, dintre cele mai dorite și urmărite, iar pentru mine era o încântare să lucrăm împreună. Eram firi diferite, eu sunt pe genul spontan. Îmi spui ce trebuie să fac, îmi dai câteva informații și, apoi, eu le brodez și improvizez. Ea venea cu totul scris. Nu aveam timp să învăț și ce am făcut? Le-am rupt. Era ziua de filmare, eu nu apucam să învăț, dacă ea își dădea seama că eu nu am învățat chestiile alea, făcea urât. Am aruncat foile alea. Ne-am dus în birou și am început să scriem, să repetăm ca să iasă totul bine. Andreea Marin este unul dintre oamenii din țara asta care știu televiziune. Am filmat multe emisiuni și mă trimitea la filmare, în afară de interviuri cerea foarte multă ilustrație pentru documentarul respectiv. Un profesionist desăvârșit”, a mărturisit Daniel Buzdugan, pe YouTube. 

 

Daniel Buzdugan, LECȚIA primită de la tatăl său, gardian la penitenciar: Când îl vedeau, se puneau în genunchi și îl pupau

 Daniel Buzdugan a mai povestit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, un episod marcant din copilăria sa, când tatăl său, gardian la penitenciar la acea vreme, a reușit să câștige admirația deținuților prin bunătate. 

Daniel Buzdugan: Bunătatea o am de la părinții mei


„Ați fost o familie bogată?”, l-a întrebat Damian Drăghici.

„Nu. Mama a trebuit să renunțe la munca ei pentru că s-a născut băiatul, care trebuia să fie fată, așa a crezut că o să aibă o fată și a renunțat la serviciu. A fost la casnică, să aibă grijă de mine. La noi în familie, doar tata lucra, era fost milițian și mă mândresc cu el.

A lucrat și la pușcărie. Și când a avut perioada de penitenciar, pleca cu două trei termosuri la el, cu două trei pachete de țigări. Și apoi, prin plimbările noastre pe dealurile din jurul Iașului, ne întâlneam cu tot felul de oameni dubioși care când îl vedeau pe tata se puneau în genunchi și îl pupau. Și zic: Băi, ce se întâmplă?


Păi oamenii ăștia au fost la pușcărie, au greșit, au fost abandonați de toată lumea și știi ce mult înseamnă, îmi povestea tata atunci, să stai de vorbă cu cineva care a fost abandonat, unul care a făcut o crimă sau care a dat în cap sau care a tâlhărit. 

Tata stătea. Era psihologul pușcăriei. 

El era gardian acolo. mai deschidea ușa, mai vorbea cu ei, mai povestea. Și îți dai seama, după aia, crescând, în timp, mi-am dat seama că o vorbă bună face mai mult decât 5000 de euro 

Oamenii ăia, când îl vedeau pe tata, erau recunoscători. Sper că și copiii mei, când vor fi mari și eu nu voi mai fi, să se mândrească cu faptul că tata a fost un om bun.  Bunătatea o am de la părinții mei”, a dezvăluit Daniel Buzdugan în cadrul podcastul-ui de pe YouTube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel