Daniel Buzdugan, secretul unei căsnicii longevive. Cum se înțelege omul de radio cu soția sa: „Nu există restricție”

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, instagram

Daniel Buzdugan a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia sa. 

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci de la radio, iar prietenia sa cu Mihai Morar, partenerul său de matinal, este bine cunoscută. Recent, omul de radio și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute despre căsnicia sa. 

Daniel Buzdugan, secretul unei căsnicii longevive

Daniel Buzdugan și soția sa, Monica, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Mulți s-au întrebat care este secretul unei căsnicii longevive, astfel că omul de radio a dezvăluit secretul. Într-un interviu recent, Daniel Buzdugan a vorbit despre soluția prin care el și soția sa își rezolvă problemele în cuplu. 

„Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. Adică, în meseria asta, trebuie să ai parte de echilibru, de înțelegere, să nu fii asfixiat, să nu fii încorsetat, să nu fii tot timpul întrebat: „Dar ce faci? Unde te duci?, că noi plecăm tot timpul. Într-un an de zile, dacă stăm 8 weekenduri acasă.

În rest, suntem plecați cu tot felul de evenimente, cu radioul, cu Caravana două săptămâni, după aia mai plecăm, încă o săptămână, cu Orașul Faptelor Bune prin diverse locuri din țară. Oradea, în ultimii ani. Suntem foarte mult timp plecați de acasă.”, a mărturisit Daniel Buzdugan, potrivit viva.ro.

Daniel Buzdugan: „Nu există nicio restricție, pentru că are încredere”

Daniel Buzdugan recunoaște că între el și Monica nu există niciun fel de restricție și asta pentru că au încredere maximă unul în celălalt. 

Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: „Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o.”, a mai spus acesta, potrivit sursei amintite. 

Daniel Buzdugan, dezvăluiri inedite despre viața sa

Danie Buzdugan a povestit cum și-a descoperit menirea sa în viață. 

„Am aflat de ce m-am născut. Am aflat că sunt menit să aduc bucurie. Să aduc bucurie familiei, celor care ne ascultă și, în Biblie, am aflat de curând că e scris «Bucurați-vă de 365 de ori». Deci există pentru fiecare zi, în Biblie găsești acest îndemn de 365 de ori. Și este nevoie de oameni care să aducă bucurie.

De multe ori, când mă supără ceva, îmi dau seama că nu stăpânesc zona asta, adică să ies în fața revoluționarilor, să urlu. Nu, nu asta e menirea mea. Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor”, a mărturisit Daniel Buzdugan în cadrul podcastului, potrivit Cancan.

Cum a reușit Daniel Buzdugan să scape de kilogramele în plus

Daniel Buzdugan a recunoscut că a renunțat la micul dejun și a avut câteva perioade în care a ținut post negru.

„E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult. O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie e ok. Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun.”, a mai spus omul de radio. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel