Daniel Buzdugan, mesaj emoționant către fiica sa: "Uneori mă cuprind niște temeri"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Daniel Buzdugan, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Buzdugan, Facebook

Daniel Buzdugan a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, cu privire la relația pe care o are cu fiica sa.

Daniel Buzdugan a făcut o postare emoționantă pe rețele de socializare, unde a vorbit despre relația pe care o are cu fata lui. Acesta s-a fotografiat cu adolescenta care a terminat un nou an școlar. Îndrăgitul om de radio le-a mărturisit fanilor săi virtuali faptul că este mult mai dificil să fii tată de fată, acesta experimentând ambele situații. Mai mult, din mesajul postat de acesta se poate vedea și relația apropiată pe care o are cu fiica sa, căreia nu-i poate spune niciodată nu, după cum declară chiar el.

"Având și băiat și fată, adică dublă experiență, vă spun sincer că e mai greu pentru un tată relația cu o fetiță, decât cu un băiat. Eu așa simt. Cu un băiat te comporți exact ca atunci când erai de vârsta lui. Cu o fetiță se complică lucrurile, îți pui problema ce să faci și cum să faci ca să fii pe aceeași lungime de undă cu fragilitatea ei, cum să fii pe poziții in momentul în care te va ruga ceva ce nu-i prea ok, și n-o vei putea refuza…", a scris Daniel Buzdugan pe contul său personal de Facebook.

"Uneori mă cuprind niște temeri"

Acesta spune că, de foarte multe ori, are mari emoții, pentru că nu știe dacă gestionează cum trebuie relația cu fiica sa. Daniel Buzdugan ar vrea să o și protejeze de toate relele, dar, în același timp, și-ar dori să îi ofere și libertatea pe care orice adolescent ar trebui să o aibă.

"Dar nimic nu se compara cu bucuria unui tată care-și ține fetița de mână, mândria aceea că ești stăpân pe inimioara pură a unui înger de fetiță, care se abandonează total in brațele tale, și acum dar și atunci când va fi fetiță mai mare, gata să-și urmeze propriul destin. Uneori mă cuprind niște temeri, că poate nu-i bine s-o protejez prea mult, alteori mi se pare că sunt prea dur, dar ceea ce știu sigur este că dragostea pe care i-o declar și atunci când îi fac observații o simte pe deplin și asta îi dă putere, încredere în ea și are sentimentul acela că tata e mereu de partea ei și-i vrea totdeauna doar binele!", a continuat acesta.

Cum a arătat copilăria lui Daniel Buzdugan

Recent, Daniel Buzdugan a povestit chiar despre propria sa copilărie. Acesta are doar amintiri frumoase din acea perioadă, pe care și-a petrecut-o, în mare parte, la țară.

"Am fost un copil tare fericit. Verile eram pe dealurile din jurul Iașului sau la țară, într-un sat minunat din județul Neamț, cu tradiții, cu oameni faini, cu nopți dormite în fân, cu baluri la căminul cultural, cu bâlciuri, cu muncă la câmp sau la pădure... cu certitudine și lipsa smart tehnologiei mi-a făcut copilăria așa de frumoasă. Port și acuma pe corp, semnele de ,,bună purtare” ale acelor zile de vară petrecute sub soarele copilăriei.Și părinții și bunicii și unchii și mătușile și verișorii mi-au făcut copilăria fericită, pentru că și-au făcut mereu timp pentru mine și pentru că nu mi-au umplut viața cu saci de dulciuri sau de jucării, ci cu multă dragoste.M-au învățat să dau bună ziua și la gâște :)) să fiu respectuos cu lumea din cartier și din sat, să spun „Sărutmâna” , „Mulțumesc”, să cer iertare cand greșesc și să fiu bun la suflet."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel