Soțul Danei Roba, declarații șocante. Ce acuzații ii aduce femeii: „Am luat un obiect ca să mă apăr”

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, vine cu declarații care contrazic spusele femeii. Cum s-a desfășurat întregul act, conform spuselor lui.

Daniel Balaciu a declarat în cadrul Acces Direct detalii cu privire la fapta pe care a comis-o față de soția sa, Dana Roba. Acesta detaliază întreaga situație, care se opune din multe perspective declarației Danei Roba, din cadrul aceleiași emisiuni. Dana Roba a suferit traume permanente în urma acțiunii făcute de soțul său, iar Daniel Balaciu recunoaște că a săvârșit fapta, însă pare că invocă lipsa deplinătății facultăților mintale, probabil pe fondul stării nervoase provocate de soția sa, cu o jucărie de lemn.

Declarația lui Daniel Balaciu

Daniel Balaciu transmite că fapta a avut loc mult mai târziu față de cum a precizat Dana Roba. În cazul acestuia, acțiunea ar fi fost săvârșită după orele dimineții, în timp ce soția sa arată ca interval al săvârșirii faptei orele patru- șase dimineața. Pe lângă acest lucru, Daniel Balaciu neagă și că Dana Roba ar fi dormit când a început oribilul act. El spune că nu-și aduce aminte decât că soția era o fire violentă, că ar fi devenit agresivă după ce s-a întors de la bunicii fetițelor, și că, pe fondul agresiunilor cu o jucărie de lemn, aceasta i-a creat o stare de panică și insecuritate, temându-se pentru viața lui. În acel moment, bărbatul a luat un obiect la întâmplare cu care nu-și mai aduce aminte ce a făcut, ci doar că și-a recăpătat conștiința în momentul în care a văzut-o pe soția sa plină de sânge. Cu atât mai mult, Dana Roba spune că ciocanul, obiectul cu care s-a săvârșit fapta, ar fi fost adus în acea perioadă în casă, deoarece nu-l recunoștea ca fiind în domiciliul lor până atunci. Deși declarațiile celor doi se contrazic, mai rămâne doar decizia instanței care va lămuri întreaga situație.

„Luni, 5 iunie, pe la 7 dimineața, m-a trezit soția să duc copiii la sat. Dana voia să fie liberă. Eu, având varicelă, i-am zis că nu vreau să merg, atunci mi-a băgat mana în gât, m-a scuipat pe față. 


Văzând că devine tot mai agresivă, am luat copiii, apoi m-am dus la mama, pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după. Am fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.Nu-mi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea, în acel moment eram convins că Dana ma poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu e că mi-a fost frică pentru viața mea. Dana era o fire foarte violentă, mai înaltă decât mine și foarte puternică. În cei 7 ani de relație, eu nu am lovit-o pe soția mea niciodată, în schimb ea m-a agresat de mai multe ori.”, a fost declarația lui Daniel Balaciu, făcută publică în cadrul emisiunii Acces Direct.

Declarația Danei Roba

Dana Roba povestește faptul că fetițele erau în casă la acel moment, dezvăluind astfel o informație care contrazice detaliile știute până acum. Zvonurile transmiteau că soțul Danei le-a dus pe fetițe la mama lui, înainte de a săvârși actul cumplit. Dana Roba spune că acestea erau în casă chiar în acel moment și le-a dus la bunica lor abia după ce a terminat acțiunea. De asemenea, Dana Roba spune că vecinii i-au spus că le auzeau pe fetițe cum țipau dimineața foarte devreme când tatăl lor le ducea la bunică.

„Fetele erau în camera lor. S-au trezit și au început să plângă și, după ce el a terminat cu bătaia cu mine, eu fiind într-o stare de ușoară inconștiență, și le auzeam cum ziceau „Vreau la mama”, că-mi spuneau și vecinele ieri când am urcat pe scară că le auzeau pe fetițele mele la cinci-șase dimineața cum strigau „Vreau la mama, ce i-ai făcut mamei? Vrem s-o vedem”, iar le-a zis „ E închisă mă-ta, las-o acolo”. Mă mir că nu le-a omorât și pe fete. Nu le-a dus pe fete la mama lui, ele erau în casă, el a premeditat că nu aveam acel ciocan în casă. El a adus ciocanul în casă că nu aveam un astfel de ciocan. Îmi doresc foarte mult să fie decăzut din drepturi (părintești) pentru că, dacă el face vreo 10-15 ani de închisoare, va ieși când fetele vor avea 20 de ani. Bineînțeles că ele atunci vor avea un prieten, că e normal, iar el, din gelozie, le va omorî. El întotdeauna spunea „Ce crezi mă, ele vor umbla cu cine vor ele? Băi, păi eu îi fac capătul ăluia mă.”. Îmi mai aduc aminte din acea noapte că mă ridica și mă dădea cu capul de perete și spunea „ Ai să vezi că vei muri. Eu îți garantez sută la sută că o să mori”. El nu era beat, nici drogat, nu făcea așa ceva. M-a luat în somn ca să nu ripostez, dacă eram trează țipam, alertam vecinii, fugeam pe ușă. Îmi mai spunea că „ Te rog, poți umbla cu oricine, poți face ce vrei tu, dar te rog, să nu divorțezi de mine”, asta înainte de bătaie. Alte dăți o mai dădea pe șantaj, pe amenințare. El a pozat cinci ani de zile în cel mai bun om, după care și-a dat arama pe față. ”, a spus Dana Roba.

S-a rugat de el să sune la salvare

Dana Roba mărturisește că ținea casa din munca ei. Soțul său nu muncea, doar ocazional când mai trebuia să arbitreze un meci, pe o sumă infimă. Cu toate acestea, făptașul, după ce s-a întors acasă, a întrebat-o pe Dana dacă să cheme ambulanța. Victima s-a rugat de acesta să sune la salvare, după care nu mai reține alte detalii.

„Îmi mai aduc aminte că după ce mă bătuse, fiind într-o stare de inconștiență, le luase pe fetițe și s-a întors după nu știu cât timp. Nu pot preciza timpul ăla. Apoi s-a întors și vorbea la telefon cu cineva, țipa, iar apoi se uită la mine și mă întreabă „Vrei să chemăm ambulanța?”, iar eu i-am zis „Da, te rog, cheamă ambulanța, nu mai pot, mi-e rău”. Țin minte că i-am spus sută la sută acest lucru: „ E mai ușor să faci 15 ani de  închisoare decât 20”, iar el a zis „Bine, chem ambulanța”. Toată lumea plângea care intra să mă vadă, și polițiștii și cei de la ambulanță. Nu a muncit niciodată de când era cu mine. Chipurile mergea și arbitra pe 100 de lei toată ziua. De când ne-am căsătorit am ținut toată casa din munca mea. Eu mă ocupam și de fetițe, el doar se ducea la 12 să le ia de la școală. După care nu făcea absolut nimic. Dacă divorțam de el pierdea singura sursă de venit. El m-a amenințat de foarte multe ori că-mi face capătul”, a încheiat Dana Roba.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 iul 2023, 18:44 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience