Dani Oțil, speriat că va fi tată: „Nu sunt pregătit. Nu înteleg nici pompa de sân”

Data publicării:

Dani Oțil a anunțat în urmă cu câteva zile că iubita sa este însărcinată. Vestea că prezentatorul Tv va deveni tată a fost primită cu mult entuziazm și de colegii săi, tați experimentați, care s-au înghesuit să-i dea vedetei sfaturi de parenting.

Dani Oțil se pregătește intens pentru rolul de tată. Vedeta a avut parte de o discuție extrem de interesantă în platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, acolo unde Ruxandra Luca, specialist în parenting, a vorbit despre sânii mamelor și alăptare. 

Reacția prezentatorului TV a fost una extrem de amuzantă, acesta recunoscând, cu sinceritate, că nu se simte deloc pregătit pentru responsabilitățile pe care urmează să le aibă. 

Nu sunt pregatit, cu doua pompe nu ma voi descurca niciodata: pompa de san si pompa de muc. Nu inteleg nici pompa de san, stiu sigur ca mama nu a avut, nici pompa de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a spus Dani Oțil.


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc să devină părinți. Iubita prezentatorului Tv a mărturisit că și-au dorit foarte mult un copil și că familiile lor sunt extrem de fericite de vestea că un nou membru se va naște peste 5 luni. 


”Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel