Dani Oțil și iubita lui au încins internetul. Fotografia care a pus pe jar fanii

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, instagram

Dani Oțil și iubita lui au rupt internetul cu fotografii din vacanța de vis. Ultima ipostază în care cei doi s-au fotografiat i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu ascund sentimentele pe care le poartă unul celuilalt. În ultima perioadă cei doi au apărut în tot felul de ipostaze incendiare. Dani Oțil este cu siguranță unul dintre cei mai norocoși bărbați din showbiz-ul românesc.

Danil Oțil, ipostază fierbinte alături de iubita lui

Prezentatorul TV și-a luat iubita și au plecat într-o vacanță exotică, departe de temperaturile reci din România. Cei doi îndrăgostiți au împărtășit cu fanii mai multe fotografii în ipostaze fierbinți, din vacanța de vis. Recent, Dani Oțil a publicat o fotografie, care a încins internetul și a tridicat temperatura în termometre. Acesta s-a fotografiat în timp ce iubita lui stătea peste el. Vedeta a considerat că nu este o poză indecentă, ci doar o metodă de prim-ajutor.

”Bine... Încă una și gata. Nu... Nu este o poză indecentă, este o metodă de prim-ajutor în cazul hipotermiei suferite la scufundări” a scris matinalul de la Neatza, pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel