Dani Oțil și Gabriela Prisacariu sărbătoresc un an de la cererea în căsătorie. Ce mesaj a publicat prezentatorul TV

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu sărbătoresc un an de logodnă. Cu această ocazie specială, prezentatorul TV a publicat și un mesaj.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de un an de zile formează o familie. Dani Oțil se poate considera cel mai mândru bărbat, dar și cel mai invidiat și asta pentru că are alături de el una dintre cele mai frumoase femei. Gabriela Prisacariu l-a cucerit imediat pe iubitul ei cu formele ei apetisante lucrate de zor în sala de fitness. Cei doi se iubesc extrem de mult, iar mărturie stau pozele pe care cei doi le au împreună pe rețelele de socializare, dar și declarațiile de dragoste pe care și le fac.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, un an de logodnă

Acum un an, Dani Oțil și iubita lui aveau să trăiască unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor. Matinalul și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei lui marea întrebare, pe o plajă exotică. Fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa blondină a răspuns cu un mare "DA" , cererii în căsătorie.

Chiar dacă a trecut un an de atunci, cei doi nu au uitat momentul special din viața lor, astfel că au postat pe rețelele de socializare și câte un mesaj.

"Un an de inel... Ce an... ", a scris Dani Oțil în dreptul unei fotografii în care își strângea iubita în brațe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Nici iubita lui Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos, astfel că a postat o fotografie cu superbul inel, în dreptul căreia a scris: "Acum un an ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Prisacariu ???????????????? (@gabriela.prisacariu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel