Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în vizită la medic. Ce a spus prezentatorul despre copil: "Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?"

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, sursa instagram

Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Gabriela Prisăcariu a mers  la un nou control medical. Cei doi au avut o discuie savuroasă chiar înainte de a intra în cabinetul medicului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Recent, frumoasa graviduță s-a filmat alături de viitorul tătic în timp ce așteptau cu nerăbdare să îl vadă pe bebeluul care crește tot mai mult pe zi ce trece.

La un moment dat, Gabriela îndreaptă telefonul către Dani Oțil și-l întreabă: “Ești pregătit să-l vezi pe bebeluș?”, iar acesta a reacționat cu următoarea întrebare: “Se filmează?”.

“Crezi că vrea să ne vadă?”, a spus Gabriela Prisăcariu, iar răspunsul lui Dani Oțil a venit imediat: “Cred că nu”.

Gabriela Prisăcariu a spus că este de părere că bebelușului îi va plăcea de viitorii ei părinți, în timp ce Dani Oțil a precizat că o să afle și dacă beblușul își va dori să se facă prezentator.

”Azi (n.r.: ieri) știm dacă vrea să lucreze în televiziune”, a spus Dani Oțil.

“Să sperăm că nu mai stă cu fundul la noi, nu?”, a mai mărturisit la un moment dat Gabriela Prisăcariu, iar Dani Oțil i-a trântit o replică amuzantă: “Stă la tine”. Vedeta a mai spus ulterior: “Am venit să-l vedem pe bebeluș! El dă aici din piciorușe sau din mânuțe”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel