Dani Oțil și-a luat iubita la rost chiar în direct: „Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți”

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Dani Oțil este foarte gelos pe iubita lui. Gabriela Prisăcariu, ținută transparentă la televizor. Cum a reacționat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor devenit părinți în curând. Vedeta a anunțat că este însărcinată, iar de atunci prezentatorul TV este în culmea fericirii. Cei doi trăiesc aceste sentimente pentru prima oară, iar entuziasmul poate fi citit cu ușurință pe chipurile lor. 


Dani Oțil este foarte gelos pe iubita lui, care încă nu a renunțat la cariera de model care i-a adus succesul. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Gabriela a prezentat mai multe ținute de plajă. Dani Oțil, înfuriat la maxim din cauza unei rochii transparente.


„Gabriela, ține și perna asta și arată-i-o mamei. Arată că se uită mama. Se uită părinții, eu înțeleg că ești manechin, și ce? Mi-e rușine de-mi crapă obrazul, dar asta este. Mamă dragă, eu ți-am zis s-o iau de la bibliotecă, nu, model, asta este. 


Să mor eu dacă nu mă îmbrac în tifon din ăsta de storcea bunica brânzetul în el și alerg așa până la Victoriei. Dacă ție nu-ți este rușine, nici mie nu îmi este rușine, o să vedeți”, a spus Dani Oțil la Antena 1. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel