Dani Oțil, reacție NEAȘTEPTATĂ după ce a primit factura la electricitate: "Umblu prin casă ca tata"

Data publicării:
Dani Oțil, sursa instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa instagram

Dani Oțil face haz de necaz după ce a primit factura la electrcitate. Prețurile s-au mărit considerabil. 

Anul 2022 a venit cu multe schimbări. Mai exact, facturile s-au dublat sau chiar s-au triplat. După ce a primit factura la electricitate, Dani Oțil a avut o reacție neașteptată.

 

”M-am uitat în extras să văd ultimele două facturi. De ieri umblu prin casă ca tata, în sfârșit l-am înțeles, sting becurile.  L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri care i se încălzesc electric, am scos și copilul din priză.

Vă întreb eu pe voi, cine aprinde atâtea becuri, că eu două ore tot sting la ele. Mă duc sus, sting. Când ajung jos, iar e aprins sus, iar mă duc… 

Am făcut și consiliu de familie ieri, am vorbit cu toată lumea, am vorbit și cu bebelușul, i-am zis ca eu aveam două ore de curent pe zi. Ne tăiau curentul la 10 seara. 

Dacă îți vezi factura de curent îți strică ziua. Și nu au venit încă gazele!”, a spus Dani Oțil la Neața cu Răzvan și Dani.

 

 

Oana Roman, revoltată după ce a primit o factură imensă la gaze

 

Facturile mari la gaze încep să facă victime şi printre vedete. Printre acestea se numără și Oana Roman, care s-a revoltat după ce a văzut cât are de plată la gaze naturale după sărbătorile de iarnă. Mai exact, soția lui Marius Elisei este nevoită să plătească  aproape 1.500 de lei. Vedeta a mărturisit că de obicei plătea în jur  de 700-800 de lei, motiv pentru care acum i se pare absurd să plătească aproape dublu.

"Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii", a spus Oana Roman la Antena 3.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel