Dani Oțil își tratează fanii cu posteriorul iubitei. În ce ipostază s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Data publicării:

Unele vedete nu se sfiesc să împărtășească cu fanii fotografii din dormitor, și uneori este vorba despre ipostaze cât se poate de intime, chiar dezbrăcate. Dani Oțil și logodnica lui nu fac excepție.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt de nedespărțit. Prezentatorul TV se poate considera un bărbat norocos, căci are lângă el o adevărată zeiță a frumuseții. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, locuiesc sub același acoperiș și se afișează în fiecare zi împreună, în cele mai tandre ipostaze. Deși  Dani Oțil a încercat întotdeauna să își țină viața personală departe de ochii lumii, iată că, de data aceasta, lucrurile stau cu totul diferit. Mai dezinvolți ca niciodată, cei doi s-au fotografiat, recent, într-o ipostază care i-a lăsat pe fani fără suflare. Gabriela Prisacariu a renunțat la haine, cel puțin în partea de sus și s-a așezat provocator în brațele logodnicului ei, care a cuprins-o de mijloc, cu patos.

Cei doi au patrecut momente tandre și romantice împreună, iar mărturie stau chiar paharele de vin de pe masă și lumânarea aprinsă.

Fannii nu au stat prea mult pe gânduri și au reacționat imediat la vederea fotografiei cu cei doi îndrăgostiți, mai ales că în prim plan era posteriorul bombat al Gabrielei Prisacariu, care a fost supranumită și "miss funduleț".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel