Dani Oțil, ÎNDATORAT băncilor. La ce vârstă a făcut prezentatorul TV primul împrumut: ”Nu mai fac în viața mea”

Data publicării:
Dani Oțil, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa foto Instagram

Dani Oțil este îndatorat băncilor și regretă enorm că a făcut aceste greșeli în tinerețe. Câți bani a luat prezentatorul TV împrumut?

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta a devenit de curând tată pentru prima oară, iar viața lui pare lipsită de griji și probleme. Dani Oțil a mărturisit că lucrurile nu stau chiar așa, prezentatorul TV are credite la bănci și spune că regretă mult că a făcut împrumuturi în trecut. Dani Oțil spune că primul credit l-a făcut la vârsta de 18-19 ani. 


„Am fost întotdeauna cumpătat. A fost un dezechilibru major când… fiind în franci elvețieni, am luat-o razna cu ratele. Mă băteau ratele, urlau după mine prin oraș. Eu mi-am făcut toate creditele legal. Nu m-au cocoșat niciodată, dar na… erau acolo și mă deranjau că există. Mai am credite. Săptămâna asta scap de unul. Nu mai fac în viața mea. Eu primul credit l-am avut la 18-19 ani. L-am făcut ca să beau bere cu Răzvan”, a povestit Dani Oțil într-un podcast de pe YouTube.


Soțul Gabrielei Prisăcariu a dezvăluit că a aflat la locul de muncă că se dau credite de nevoie personale și a decis să-și mai facă un împrumut, chiar dacă acum regretă enorm alegerea făcută. 


Dani Oțil spune că cel de-al doilea credit l-a făcut deoarece a fost convins de angajata băncii. Prezentatorul TV recunoaște că a făcut multe greșeli pe plan financiar. 


„Al doilea credit a fost foarte dubios. Eram la București deja. Am aflat că la banca de lângă jobul nostru se dau credite pentru nevoi personale. Ne-am dus să facem credit. Mie îmi trebuiau 1000 de dolari. Perfect pentru salariul ăla. Puteam să-i dau înapoi, nici nu-i simțeam. Am luat aproape 5000, m-a convins doamna de acolo. Erau pentru nevoi personale (...) … Au fost multe greșeli în viața financiară”, a mai spus el.

 

Dani Oțil, reacție NEAȘTEPTATĂ după ce a primit factura la electricitate: "Umblu prin casă ca tata"

 

Anul 2022 a venit cu multe schimbări. Mai exact, facturile s-au dublat sau chiar s-au triplat. După ce a primit factura la electricitate, Dani Oțil a avut o reacție neașteptată.

 

”M-am uitat în extras să văd ultimele două facturi. De ieri umblu prin casă ca tata, în sfârșit l-am înțeles, sting becurile.  L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri care i se încălzesc electric, am scos și copilul din priză.

Vă întreb eu pe voi, cine aprinde atâtea becuri, că eu două ore tot sting la ele. Mă duc sus, sting. Când ajung jos, iar e aprins sus, iar mă duc… 

Am făcut și consiliu de familie ieri, am vorbit cu toată lumea, am vorbit și cu bebelușul, i-am zis ca eu aveam două ore de curent pe zi. Ne tăiau curentul la 10 seara. 

Dacă îți vezi factura de curent îți strică ziua. Și nu au venit încă gazele!”, a spus Dani Oțil la Neața cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel