Dani Oțil, detalii neștiute din relația cu Mihaela Rădulescu: „Făceau mișto de felul cum arată ea”

Data publicării:
Mihaela Radulescu și Dani Otil, captura foto Youtube, sursa Neatza cu Razvan si Dani
Descriere foto: Mihaela Radulescu și Dani Otil, captura foto Youtube, sursa Neatza cu Razvan si Dani

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au iubit cu foc timp de 6 ani de zile. Ce spune prezentatorul TV despre fosta lui iubită?

Relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată de-a lungul timpului. Încă de la început, oamenii nu le dădeau prea multe șanse de viitor. După 6 ani de iubire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar acum fiecare este fericit alături de o altă persoană. 


Chiar dacă după relația cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a fost foarte discret în ceea ce privește viața amoroasă, acum de când a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, prezentatorul TV este în culmea fericirii. În curând cei doi vor deveni părinți pentru prima dată, iar Dani va fi tătic de băiat. 


Dani Oțil le-a transmis un mesaj celor care în trecut rădeau pe seama diferenței de vârstă dintre ei: „Știi ce era fain pe vremea aia? Că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu în timpul acela aveam poze cu soțiile lor dezbrăcate în telefon și nu se apropiau…mna”, a declarat Dani Oțil în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete.


Mihaela Rădulescu a declarat că își dorește ca Dani să fie fericit alături de Gabriela Prisăcariu și este foarte încântată că acesta va deveni tată. 


„Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.


Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a spus Mihaela Rădulescu în urmă cu ceva timp pentru viva.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel