Dani Oțil, despre prima noapte în rolul de tătic: „Am dormit cam cât dormi când ești student”

Data publicării:

Dani Oțil trăiește cele mai frumoase clipe de când a venit pe lume fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu. Cum se descurcă prezentatorul TV în rolul de tătic?

Dani Oțil și frumoasa lui soție trăiesc clipe de vis de când a venit pe lume fiul lor. Gabriela Prisăcariu a născut prin cezariană vineri și deja a ajuns acasă cu micuțul. Dani Oțil a vorbit despre prima noapte cu bebelușul acasă. 


„Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă 4 băieți”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 


Dani Oțil a avut grijă tot drumul ca fiul lui să nu plângă, dar a realizat și un videoclip amuzant pe care a promis că i-l va arăta micuțului peste ani atunci când va vrea să conducă mașina de curse. 


„Prima oară în scoică. Dacă plângi și nu îți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 kilometri la oră. Bă, la trei la oră să nu cumva să plângem, bine, eu”, a spus prezentatorul TV pe rețelele de socializare. 

 


Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a născut


„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este la ultimul control plecat, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory.


Gabriela Prisăcariu a ales să nască prin cezariană, dar nu le-a dezvăluit fanilor și motivul pentru care a luat această decizie. Vedeta spune că sunt detalii intime pe care nu vrea să le dezvăluie. 


„Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai povestit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel