Dani Oțil, despre cel mai controversat decolteu din România: „Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută...”

Data publicării:
Dani Otil și Loredana Groza/ Colaj foto SPECTACOLA
Descriere foto: Dani Otil și Loredana Groza/ Colaj foto SPECTACOLA

Dani Oțil a dezvăluit la TV că decolteul Loredanei Groza este cel mai controversat subiect din România. 

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și una dintre cele mai controversate apariții. Vedeta și-a obișnuit deja fanii cu ținutele ele îndrăznețe care îi pun în evidență formele voluptoase. Loredana Groza nu ezită să se afișeze în ținute deocheate, iar Dani Oțil a ținut să dacă câteva precizări despre acest aspect. 


Prezentatorul TV i-a mărturisit Loredanei Groza chiar în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani că de-a lungul timpului au primit cele mai multe petiții la CNA din cauza decolteului ei. Loredana Groza și-a făcut de această dată apariția într-o ținută care i-a acoperit formele voluptoase, spre dezamăgirea prezentatorului TV. 


''Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută...Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.


Loredana Groza neagă că ar fi apelat la operațiile estetice: „Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”


Loredana Groza susține că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și că nu și-a făcut o astfel de intervenție chirurgicală. Oamenii au criticat-o adesea că ar fi exagerat cu intervețiile chirurgicale de la nivelul feței, dar acum vedeta vine și le dă peste nas răutăcioșilor.


„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel