Dani Oțil, declarații inedite despre Gigi Becali. Răzvan Simion a fost uimit: ”Pai pe cine să pun, săracule?”

Data publicării:
Gigi Becali și Dani Oțil, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Dani Oțil, sursa instagram

Dani Oțil s-a dezlănțuit azi în ediția de la Neatza cu Răzvan și Dani și a făcut declarații inedite despre Gigi Becali.

Dani Oțil a ținut să își exprime părerea despre  reprezentanții zodiilor de care se înconjoară în viața de zi cu zi. Acesta a mărturisit că este sătul de Lei și de Scorpioni, dar a ținut să facă și câteva precizări legate de nașii de cununie.

„Blestemul meu in viata, numai Lei si Scorpioni in casa. Nu am gasit si eu o zodie bleagă. Nu am putut sa gasesc si eu asa ceva, mie mi-a placut pedala de acceleratie„, a spus Dani Oțil despre reprezentanții Zodiacului din viața sa.

La scurt timp, Dani Oțil a deschis subiectul și despre nașii de cununie. Acesta a precizat că nu are nași din România, doar în cazul în care nu ar vrea „nea Gigi”.

”Eu nu am nas din Romania, dacat daca vrea nea Gigi. La multi ani, nea Gigi! Păi pe cine sa pun, saracule, naș, ca pe tine te-a pus Miki si ce s-a intamplat?”, i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion, ținând să-i ureze și La mulți ani lui Gigi Becali, dat fiind că azi este și onomastica sa, la sărbătoarea de Sfântul Gheorghe.

Răzvan Simion i-a replicat însă, colegului său:

”Pai nu e vina mea ca ea nu a avut noroc de nasi!”, a spus și Răzvan Simion.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel