Dani Oțil, accident pe pista de curse: „Am lovit mașina neprovocat, fără să ma grăbesc, după un cumul de factori nefericiți”

Data publicării:

Dani Oțil a suferit un accident de mașină în timpul raliului de la Mangalia. 

Dani Oțil este un împătimit al sporturilor extreme și al adrenalinei. Prezentatorul Tv participă, de câțiva ani, la majoritatea competițiilor importante din România. 

După o pauză de un an, forțată de pandemia de coronavirus, s-au deschis din nou drumurile pentru pasionații de adrenalină. 

Din păcate, Dani Oțil a început sezonul competițiilor cu stângul. Prezentatorul Tv suferit un accident în timpul raliului de la prima etapă din Campionatul Național de Super Rally, organizat pe străzile din Mangalia

”Rămâne în cartea mea cu două reci și una caldă: Am lovit mașina neprovocat, fără să ma grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva... Caldă e că ne-am întors la curse în oraș și am văzut fețe fără mască după un an”, a spus Dani Oțil pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)


Ghinion la mașini, noroc în dragoste

 

Dani Oțil și-a unit destinul, recent, cu frumoasa Gabriela Prisăcariu, care ste și însărcinată cu primul copil al prezentatorului Tv. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Prima imagine a fost postată chiar de Gabriela Prisăcariu pe pagina ei de Instagram: „Domnul și Doamna Oțil”, a scris ea în dreptul fotografiei. Viitoarea mămică a purtat o rochie spectaculoasă, care i-a pus în evidență burtica de gravidă. Aceasta a avut un buchet superb de bujori roz, spectaculos. Dani Oțil a purtat un costum bej și o cămașă albă, acesta a fost foarte elegant, dar toți ochii au fost ațintiți către frumoasa Gabriela, care radia de bucurie și de emoție. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel