Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru, în direct. De la ce a pornit totul: "Tu ești o halcă de carne de vacă"

Data publicării:
Dani Oțil și Ramona Olaru, sursa instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Ramona Olaru, sursa instagram

Dani Oțil a jignit-o pe Ramona Olaru în cadrul ediției de azi a matinalului de la Antena 1.

Dani Oțil a făcut o glumă nesărată la adresa Ramonei Olaru, în această dimineață, în cadrul ediției a matinalului de la Antena 1. Totul a pornit, după ce în platou a fost invitată Iuliana Dabija care este specializată în nutriție și a vorbit despre cât de important este micul dejun în viața oricărei persoane.  Potrivit acesteia, un mic dejun sănătos ne va ajuta să avem energie pe perioada întregii zile. În plus,  ne recomandă să alegem o masă bogată în carbohidrați, proteine, grăsimi sănătoase și fibre.

La scurt timp după ce invitata a oferit câteva sfaturi, Dani Oțil a început să facă unele asocieri nereușite în legătură cu asistenta sexy  și unele produse alimentare.

“A venit colega noastră Ramona de dimineață și a zis că îi este cald și nu i s-a dat nimic. A venit colega noastră mai firavă și a zis că îi este cald și imediat a primit un eventai. A zis Ramona că îi este foame și a primit cremvuști cu raport caloric zero. Colega mai micuță, Iuliana Dabija, doar s-a uitat și șacalii i-au adus de toate să mănânce. Ce să îți fac Ramona dacă tu ești așa mare, la 1,80, pe lângă coleguța care e o firavă. Tu ești ca o halcă de carne de vacă, de asta nu vine nimeni să te ajute. Coleguța cealaltă este micuță, firavă, gingașă”, a spus Dani Oțil de la matinalul difuzat la Antena 1.

La scurt timp, Florin Ristei a reacționat astfel: “Am înțeles eu bine? Ai făcut-o cumva pe Ramona…”. Fără să apuce să îți încheie întrebarea, Dani Oțil a intervenit imediat și le-a cerut cameramanilor: “Nu mă mai filmați, că apoi spuneți că sunt răutăcios”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel