Dani Oțil a cedat nervos. Gest rușinos chiar în poarta casei: "Cât să fii de bărbat..."

Dani Oțil, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, sursa foto Instagram

Dani Oțil a răbufnit după ce un alt reprezentat al sexului masculin a făcut un gest rușinos chiar în fața casei prezentatorului TV.

Dani Oțil este unul dintre cel mai apreiați prezentatori TV. Vedeta este genul de persoană care nu agreează lipsa bunului simț și are grijă ca cei care sunt lipsiți ce acest lucru să fie taxați.

Dani Oțil, enervat la culme de gestul făcut de un bărbat!

Recent, prezentatorul TV a fost enervat la culme de un individ care și-a aruncat gunoaiele chiar în fața porții lui. Acesta nu își poate explica cum pot unele persoane să fie atât de lipsite de de bun simț și recurg la asemenea gesturi.

Dani Oțil nu a putut să treacă cu vederea peste acest gest al bărbatului, astfel că a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Dragii mei, am o mega dilemă. Cât să fii de bărbat să folosești un pachet de prezervative, după aia, al doilea pachet de prezervative și cu toate astea, să fii atât de puțin bărbat încât să le lași la mine în parcare?!”, a afirmat, revoltat, Dani Oțil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 feb 2021, 11:49 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience