Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare cu executare. Instanța obligă Youtube să înlăture videoclipul care îl poate băga la pușcărie

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Mocanu, foto Facebook
Descriere foto: Dani Mocanu, foto Facebook

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de către magistrații de la Judecătoria Pitești, la închisoare pentru infracțiunea de incitare la ură sau discriminare din cauza melodiei „Curwa”. 

Melodia „Curwa” l-a dus pe Dani Mocanu în instanță, iar joi, Judecătoria Pitești l-a condamnat pe manelist la șase luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de incitare la ură sau discriminare.

Instanța obligă, de asemenea, platforma Youtube să înlăture videoclipul melodiei.

Decizia nu este definitivă, transmite Realitatea Plus.

Amintim că Dani Mocanu a fost trimis în judecată în luna ianuarie anul trecut. Procurorii arătau că, „în data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului.”, citează DC News.

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel