Dani Mocanu, primele declarații după ce a fost plasat în arest la domiciliu. Dezvăluirile manelistului: „Sunt nevinovat!”

Data publicării:
Descriere foto: Dani Mocanu, Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Dani Mocanu, Instagram

Dani Mocanu a făcut primele declarații după ce a fost plasat în arest la domiciliu.

Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă de omor, după ce, în urmă cu o săptămână Dani Mocanu alături de mai mulți bărbați au bătut o altă persoană într-o benzinărie din Pitești.  Artistul și fratele său au plecat din țară, după altercația din benzinărie. Ulterior, cei doi s-au întors în România și au fost așteptați de către oamenii legii pe aeroportul Otopeni. Aceștia au fost conduși la audieri și reținuți  sub acuzația de tentativă de omor

Dani Mocanu, plasat în arest la domiciliu

Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, în schimb ce fratele său a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma deciziei luate de autorități, manelistul a ținut să mulțumească instanței pentru faptul că a primit o pedeapsă mai mică față de cea a fratelui său. Artistul susține că este nevinovat și că el doar a vrut să îi împace pe cei care au sărit la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (...) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea.”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.

Artistul a recunoscut faptul că fratele său, Nando, a sărit la bătaie, însă susține că, în cazul lui, a fost doar vorba de autoapărare. 

„S-a autoapărat, a lovit în disperare. Asta este! Va plăti, dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune.”, a spus manelistul.

Și fratele lui Dani Mocanu a recunoscut că el este singurul vinovat și că artistul doar s-a ținut să îi despartă. 

„Eu sunt singurul vinovat. E totul o făcătură. Frate-miu nu a făcut nimic. Eu am dat, eu trebuie să plătesc. Frate-miu ne-a ţinut doar să ne despartă.”, a adăugat Nando Mocanu.

Nu este prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea

Dani Mocanu a avut parte de o vizită neașteptată pe data de 28 iulie. Mascații l-ar fi ridicat pe cântăreț, după ce acesta ar fi amenințat un fotbalist cu cuțitul. Oamenii legii au făcut percheziții în casa manelistului, autosesizându-se, în urma unui videoclip postat de cântăreț pe TikTok, notează cancan. Scenele care au pus pe gânduri autoritățile ar fi avut loc într-un club din Târgu Mureș, când Dani Mocanu s-ar fi enervat pe unul dintre participanții de acolo. Toată scena ar fi fost filmată chiar de el și postată în mediul online. 

„În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au desfășurat o percheziţie domiciliară, pe raza județului Argeș, în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de amenințare, tulburarea ordinii şi liniştii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Astfel, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani.

A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie a.c., în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent.

Bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, a polițiștilor din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale al Poliției Orașului Ștefănești și al unui criminalist din cadrul I.P.J. Argeș”, se arata în comunicatrul transmis de IPJ MUREȘ. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel