Dana Săvuică, vacanță de 5 stele la început de an. Cum arată vedeta de 50 de ani în costum de baie

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Săvuică și-a luat o binemeritată vacanță într-o locație de lux. Imagini de senzație cu vedeta în vârstă de 50 de ani. 

Dana Săvuică a plecat în vacanță chiar la început de an. De data aceasta, celebra călătoare a ales ca destinație Egiptul. Pe lângă temperatura ridicată și nisipul auriu, vedeta a fost cucerită și de luxul incredibil pe care l-a găsit acolo. S-a cazat la un hotel de 5 stele, cu piscină, spa și discotecă. A îmbrăcat cel mai sexy costum de baie, a lăsat razele soarelui să o sărute și a pus-o de o ședință foto.

Plaja este exceptionala in resort. Unii dintre voi ati trimis mesaje intrebandu-ma cum arata plaja, fiind dezamagiti de alte resorturi asa ca iat-o in poze.
Pontonul este lung, perfect pentru plimbari si de unde puteti intra usor pentru a face snorkeling, bancul de corali fiind foarte aproape. Resortul are centru de scuba diving pentru cei interesati de aceasta activitate.
Plaja are mici golfulete unde puteti face plaja in intimitate iar intrarea in apa este usoara, cu nisip fin( nu sunt pietre). Serviciile bune, avand activitati de Spa, masaj, disco, piscina incalzita etc.
Camerele sunt mari, aeriste cu balcon-terasa spre mare. Vedeti rasaritul soarelui!
Iar mancarea este delicioasa!
O varietate de mancaruri orientale si internationale va sta la dispozitie. Iar desertul...”, a scris vedeta pe Facebook. 

 

 

Are 50 de ani, dar arată ca o adolescentă

 

Fostul manechin dă clasă oricărei adolescente. Vedeta reușește să își mențină o siluetă de invidiat și arată impecabil în costum de baie. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel