Dana Săvuică, noi detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns de urgență pe masa de operație: ”Trăgeau de coloana mea ca să se deschidă vertebrele”

Data publicării:
Dana Săvuică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dana Săvuică, sursa foto Instagram

Dana Săvuică a dezvăluit care este starea ei de sănătate, la scurt timp după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Vedeta a mărturisit că medicul i-a interzis să facă foarte multe lucruri.

Dana Săvuică a trecut prin momente cumplite după ce a ajuns la spital de urgență, din cauza durerilor insuportabile pe care le avea la spate, în urma unei căzături în baie. Vedeta s-a simțit extrem de rău, încât a început să țipe. Cea care a solicitat o ambulanță a fost chiar sora vedetei. Imediat cum a ajuns la spital, Dana Săvuică a fost pusă pe masa de operație. Medicii au descoperit că aceasta avea și o hernie de disc.

Blondina a mărturisit că  știa de spondiloza lombară pe care o avea, însă nu s-a gândit că lucrurile sunt chiar atât de grave. Avea dureri de spate, dar i s-a recomandat fizioterapia, însă nici acest tratament nu a dat rezultate. Dacă nu ajungea la spital, Dana Săvuciă risca să rămână cu un picior paralizat.

Intervenția a decurs bine, iar acum, vedeta se recuperează ușor. Totodată, aceasta trebuie să țină cont și de recomandările mediciilor, dar lși de interdicțiile care i-au fost puse în urma intervenției chirurgicale.

„Medicul mi-a zis că a fost fără complicații dar că era o hernie foarte-foarte urâtă. Îmi prinsese nervul rău de tot. Acum m-am externat, am ajuns acasă, trebuie să stau la pat vreo două săptămâni.

Să nu fac excese absolut deloc. Nu am voie să conduc, nu am voie să car, nu am voie să ridic nimic. Nu am voie să țin nici măcar cățelul sau pisica în brațe.

Nu am voie să mă aplec, trebuie să mă dau foarte ușor jos din pat, dar două săptămâni trebuie să stau cumva efectiv relaxată', a declarat Dana Săvuică pentru ciao.ro.

 

Dana Săvuică a povestit că a făcut o perioadăă bună fizioterapie, dar nu a scăpat de problemă.

„Am început să fac fizioterapie, m-am dus și am făcut curenți galvanici, câmp magnetic, laser, terapie Tecar, elongatii, o grămadă de chestii… Deci practic mi s-a mărit coloana. Trăgeau de coloana ca să se deschidă vertebrele. Și atunci hernia de disc, pentru că asta aveam eu, vezi Doamne, o să se ducă înapoi. Gelul acela o să se ducă înapoi în vertebre. Deci nu. Eu aveam o hernie de disc foarte urâtă care mi-a prins nervul sciatic. Tocmai de aceea aveam dureri în piciorul drept. Și deși eu am dus-o mult pe medicamente și pe dureri, au început să fie insuportabile. Până acum câteva zile când am inchilozat de tot și am rămas…efectiv m-am prăbușit în casă! Și nu am mai putut să mă ridic, nu am mai putut să mă mișc', a mai declarat Dana Săvuică pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel