Dana Săvuică, motivul pentru care vrea să-și micșoreze bustul. Vedeta a recunoscut: „Am trecut pe la mai mulți doctori”

Data publicării:

Dana Săvuică a dezvăluit motivul pentru care vrea să apeleze la operația de micșorare a bustului.

Dana Săvuică, ajunsă la 52 de ani, este conștientă de vârsta pe care o are, dar și de provocările ce au venit odată cu menopauza, dar asta nu o împiedică deloc să își dorească să fie în formă maximă. Recent, vedeta a mărturisit că, în anul 2023, va fi supusă unei intervenții de micșorare a bustului.

Dana Săvuică, motivul pentru care vrea să-și micșoreze bustul

Dana Săvuică a declarat că vrea să își micșoeze bustul, deoarece formele ei naturale nu mai sunt la fel ca în tinerețe. Vedeta s-a consultat deja cu câțiva medici. 

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana în Rio De Janeiro și am realizat acest lucru. E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură. Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un “cadou”, a declarat ea pentru playech.ro


„Am trecut pe la mai mulți doctori, m-am oprit la esteticianul Dameh, pentru că îmi place cum lucrează. Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație, deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin”, a mai spus vedeta.

Dana Săvuică: „ Băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme”

Dana Săvuică a recunoscut că a avut mare succes pe vremea când era model, datorită formelor sale. 

„Eu am trăit cu bustul ăsta toată viața mea, de când eram adolescentă și băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme. Și totuși sunt formele mele pe care le iubesc și care mi-au adus foarte mult succes, mai ales când eram manechin.


Deci toate rochiile sexy făcute de Cătălin Botezatu pe mine ajungeau, eu le prezentam, pentru că aveam genul acesta de corp cu forme, dar aveam 50 de kilograme, adică eram slabă și cu sâni frumoși”, a mai dezvăluit Dana Săvuică, care rememorează pictorialul din revista Playboy.

„Apariția mea în Playboy nu avea cum să se întâmple decât dacă aveam sâni naturali. Acesta a fost un criteriu, s-au căutat femei care aveau cumva un aspect de blond, piele albă, genul acela californian american, dar s-a cerut clar să nu fie o femeie care să aibă sâni puși, ci să aibă sânii naturali”, a explicat ea.

Dana Săvuică a slăbit 5 kilograme într-o săptămână

Dana Săvuică, în vârstă de 52 de ani, dezvăluie care este dieta care a ajutat-o să își revină în formă rapid. Vedeta a fost invitată în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a mărturisit că scăpase controlul kilogramelor și ajunsese la mărimea XL. Prezentatoarea TV chiar a mers la medicii esteticieni, în speranța că o vor ajuta să scape de kilograme printr-o metodă simplă și rapidă, însă aceștia au refuzat-o. A ajuns astfel să urmeze o dietă sănătoasă, dar bine organizată, care, în final, i-a topit kilogramele. 


„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel