Dana Săvuică a împlinit 52 de ani. Ce cadou a primit vedeta încă de la primele ore ale dimineții

Data actualizării: | Data publicării:

Dana Săvuică își aniversează ziua de naștere. Vedeta a împlinit 52 de ani și a fost surprinsă cu un cadou special. 

Este zi de mare sărbătoare pentru Dana Săvuică. Vedeta împlinește astăzi 52 de ani și se simte mai împlinită ca niciodată. 


Încă de la primele ore ale dimineții, Dana Săvuică a fost surprinsă un buchet splendit de flori și un tabloul pictat după una dintre fotografiil ei. 


Dana Săvuică se bucură de un succes imens în mediul online, unde este foarte activă și le împărtășește fanilor experiențele pe  care le trăiește. 


Dana Săvuică s-a născut într-o familie de diplomați din București. Copilăria și-a petrecut-o alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est și la Târgoviște, cu bunicii. 


Aceasta a făcut balet, dansuri, muzică atletism, înot dar și pictură. A fost mereu atrasă de tot ce este frumos și era chiar un copil model la școală. 

 


În anul 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. Dar în perioada studenției a luat contact cu lumea modelingului. Aparițiile în modă i-au adus succensul răsunător de care se bucură și astăzi. 


Dana Săvuică este prima femeie din România care a pozat în revista Playboy. 


Imediat după acea provocare, Dana Săvuică a cunoscut un succes colosal. A avut propria agenție de modele, a mers în emisiuni Tv, a scris două cărți, și-a folosit vocea pentru a da viață unor cărți și a văzut zeci de țări străine. 

 

Dana Săvuică a dezvăluit secretul pentru o siluetă perfectă la 51 de ani:


„Am făcut un tratament detox cu suplimente fitoproteice, care garantau minim 3 kg în minus. Am slăbit cu acest tratament şi am aplicat pe zonele cu ţesut adipos nişte creme bio din plante şi rădăcini, care au efectul de a topi grăsimea. Acum beau un ceai bio din plante şi rădăcini, care are efectul de saţietate, detoxifică şi arde grăsimea. Este un produs românesc, 100% bio. În fiecare zi fac mişcare cu bicicleta, plimb câinele, fac exerciţii cu cercul (holahoop) deci încerc să evit instalarea sedentarismului. 

 

Sunt foarte ocupată şi stau mult la laptop sau pe telefon, aşa că ăsta este un dezavantaj pe care îl mai acopăr cu anumite terapii şi tratamente naturiste. Anul trecut mi-am refăcut silueta făcând criolipoliză şi împachetări cu alge. Testez tot timpul noi proceduri şi fac recomandările doar dacă văd că funcţionează la mine”, a declarant Dana Săvuică, în urmă cu ceva timp, pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel