Dana Săvuică, dezvăluiri din perioada în care era model: „La 20 de ani, când practicam eu modelingul, eram inconștientă” / VIDEO

Data publicării:
Dana Săvuică, foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Dana Săvuică, foto Facebook

Dana Săvuică a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, unde a vorbit despre perioada din anii 1990, când era model.

Dana Săvuică este una dintre cele mai admirate femei din showbizul românesc. Totodată, ea este femeie de afaceri, om de televiziune și fost model. Vedeta și-a făcut debutul în lumea modelingului în anul 1990, la vârsta de 20 de ani. A devenit cunoscută datorită frumuseții sale cu care a făcut senzație la toate prezentările de modă la care a participat.

Dana Săvuică, despre perioada în care era model

Dana Săvuică și-a început cariera de model sub îndrumarea Zinei Dumitrescu și a intrat în această lume pentru a scăpa de complexe. Era timidă și astfel a ajuns să meargă la un casting, unde a rămas fascinată de hainele și eleganța cu care erau purtate ținutele de către manechine.

Te-ar putea interesa și: Alimentele la care Dana Săvuică a renunțat complet: „La recomandările medicilor”. Care sunt plăcerile nevinovate ale vedetei / video

Dana Săvuică a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, acolo unde a vorbit despre perioada în care a făcut senzație cu frumusețea sa pe podiumurile de modă. Totodată, a adus în discuție importanța unui stil de viață sănătos și a unei alimentații echilibrate, subliniind riscurile obezității în rândul tinerilor și necesitatea informării corecte în această privință.

„La 20 de ani, când practicam eu modelingul, eram inconștientă. Eram tânără, eram foarte slabă și nici nu mă gândeam să am restricții alimentare. Din păcate, acum suntem pe primele locuri la obezitate, mai ales la generația tânără, este foarte important pentru tineri să înțeleagă că o să-i coste enorm drumurile acelea frecvente pe care le fac la fast food.

E atât de ușor să te duci să îți iei un burger, dar e atât de greu apoi să dai jos acele kilograme. De asemenea, cresc riscurile de boli. Ce știu acum, nu știam la 20 de ani. Nu aveam informații pe atunci și nici nu erau atâția specialiști și atâtea emisiuni dedicate sănătății și îngrjrii noastre, așa că pentru generația aceasta ar fi mult mai ușor să își regleze viața astfel încât să crească perioada, longevitatea. Să rămânem tineri și frumoși, așa cum se spunea pe vremea mea. Poveștile noastre tot timpul se terminau cu frumusețe și tinerețe. Acum trăim într-o perioadă în care știința în domeniul frumuseții și sănătății face minuni și noi putem să înaintăm în viață demni și frumoși, cumva să îmbunătățim calitatea vieții, dar cu măsură și cu precauție”, a spus Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”.

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit Dana Săvuică să slăbească: „Pentru mine a fost cea mai bună soluție”. Cele mai mari greșeli pe care trebuie să le eviți într-o dietă / VIDEO

Lucrurile pe care Dana Săvuică le-a învățat după vârsta de 50 de ani

Au trecut 34 de ani de atunci. Cu toate acestea, vedeta a rămas la fel de frumoasă. Ajunsă la vârsta de 54 de ani, Dana Săvuică a învățat să se iubească mai mult și să se pună pe primul loc .

„Am învățat să mă iubesc pe mine mai mult, să mă pun pe primul loc, pentru că, dacă te iubești pe tine, atunci ai grijă de tine și când ai grijă de tine, atunci ești sănătos atât fizic cât și mental și poți să răspândești această stare de bine și celor din jur”, a mai spus Dana Săvuică, pentru Spectacola.

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel